Δημότης Παγγαίου σε λίγες βδομάδες θα βρεθεί κατηγορούμενος στις δικαστικές αίθουσες, μετά από μηνυτήρια αναφορά Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλός γνωστός για τις χουντοφασιστικές του δημόσιες απόψεις, υπέβαλε μήνυση στον Δημότη Παγγαίου τον Αύγουστο του 2021. Και η δικάσιμος έχει ορισθεί για τον επόμενο μήνα.

Αφορμή της μήνυσης, αναρτήσεις του κατηγορούμενου στην σελίδα του και ο σχολιασμός του (πάντα επώνυμα) σε σελίδα άλλου χρήστη σε social media.

Οι αναρτήσεις και τα σχόλια (πάντα κόσμια) ευθέως έθεταν εύγλωττους προβληματισμούς και αφορούσαν συγκεκριμένα, επαναλαμβανόμενα και αληθινά γεγονότα που συνέβαιναν και τρομοκρατούσαν και έθεταν σε κίνδυνο τους κατοίκους και τις περιουσίες τους.                                                                                    Επαναλαμβανόμενα ” εγκλήματα”  εκείνης της εποχής αλλά και σε προγενέστερο χρόνο που απασχολούσαν τους δημότες και το δήμο , αλλά και άλλες υπηρεσίες και μάλιστα με πολύ υψηλό οικονομικό κόστος.

Ο Μηνυτής δημοτικός σύμβουλος του ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ παρόλο που δεν κατονομαζόταν στα σχόλια θεώρησε τα σχόλια υβριστικά και ότι θιγόταν η τιμή του η αξιοπρέπεια και οι πολιτικές  και επαγγελματικές του δραστηριότητες…. και μήνυσε τον πολίτη. 

Έπεται συνέχεια του θέματος…..  

 

1
1
X
+
error: Content is protected !!