Δελτίο Τύπου:
Δεύτερη συνάντηση ”Φόρουμ Παγγαίο” στις 11 Ιουλίου

Καλούνται όλες η επιχειρήσεις και επαγγελματικές ενώσεις της ευρύτερης περιοχής Παγγαίου που έχουν εξωστρεφείς και εξαγωγικές διαθέσεις να προσέλθουν για να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν στην
ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ 2014-2020 (ΠΑΑ 2014-2020).
∆ΡΑΣΗ 19.2.7: «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ∆ΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ»
http://www.ankavala.gr/wp-content/uploads/2019/03/0.prosklisi_anka-1.pdf

Στις 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού Παγγαίου στο Δασικό Χωριό Παγγαίου. Σε αυτήν την εκδήλωση συναντηθήκανε 15 εταιρείες Τουρισμού και Προϊόντων από την περιοχή του Παγγαίου και από την Καβάλα, την Πέραμο, την Θάσο, τις Σέρρες και την Θεσσαλονίκη. Συζητήθηκαν ιδέες και προοπτικές συνεργασίας για την ανάδειξη και αξιοποίηση του φυσικού και πολιτιστικού αποθέματος του Παγγαίου Όρους και της ευρύτερης περιοχής.

Ως συνέχεια αυτής της κοινής προσπάθειας, είναι η διοργάνωση της δεύτερης συνάντησης, στις 11 Ιουλίου, για να συντονιστούν οι ενδιαφερόμενοι φορείς, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η πρόταση για το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης της Ελλάδας.

Σκοπός της συνεργασίας μας και της πρότασης αυτής, είναι η δημιουργία θεματικών τουριστικών πακέτων για την περιοχή του Παγγαίου, μέσα από τη σύμπραξη τοπικών και διεθνών επιχειρήσεων τουρισμού, υπηρεσιών και αγροτικής παραγωγής.

Ωρα συνάντησης: 11πμ εως 1μμ
Τόπος συνάντησης:
Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμος Παγγαίου
Φρ. Παπαχρηστίδη 137Α
Τ.Κ. 64100, Ελευθερούπολη

Συντονιστής και υπεύθυνος επικοινωνίας του προγράμματος είναι ο Ηρακλής Καλαμένιος με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε στο εμαιλ iraklis@weproductions.net

0
0
X
+
error: Content is protected !!