Δεν πτοούμεθα συνεχίζουμε κανονικά με την δημοπράτηση του CAMPING

Νέα εποχή για το Κάμπινγκ παραλίας Οφρυνίου.

Έφτασε το εξώδικό Αλεξανδρίδη στον Δήμο Παγγαίου,   

Φιλ. Αναστασιάδης: Δεν πτοούμεθα συνεχίζουμε κανονικά με την Δημοπράτηση του camping

Σε τρις μέρες 30/6/2016 είναι προγραμματισμένη να γίνει η δημοπρασία για το Κάμπινγκ Οφρυνίου η οποία είχε προκηρυχθεί από τις 25  Μαΐου 2016 (ΕΔΩ οι Όροι δημοπράτησης).

Η δημοπρασία αυτή είναι ένα γεγονός που η διοίκηση, οι δημότες Παγγαίου, οι πανταχού φίλοι του κάμπινγκ  και ειδικότερα οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες  Οφρυνίου την περίμεναν με ανυπομονησία αφού το φιάσκο Ξουλόγη τους το στέρησε επί 5 χρόνια.

Μια ακόμα σκοτεινή ιστορία της 4ετίας  Ξουλόγη με οσμές σκανδάλου που ακόμα και σήμερα διερευνούν και η εισαγγελία και οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, μια ακόμα αμαρτία που στέρησε έσοδα στο Δήμο και στην τοπική κοινωνία (συνεπώς και το δημοσίο), τουναντίον μάλιστα άφησε χρέη (ΔΕΗκλπ), άφησε ρημάδια αφού δέντρα κόπηκαν και ο χώρος λειτούργησε μέχρι και για parking και πάνω από όλα στέρησε την ανάπτυξη στη περιοχή και στο Δήμο.

Και να λοιπόν μόλις 5 μέρες  πριν την Δημοπρασία και μαθαίνουμε ότι ο Κώστας Αλεξανδρίδης ο εκλεκτός του κ Ξουλόγη, στρέφεται κατά του τέως δημάρχου, Βασίλη Ξουλόγη αλλά και του νυν Φίλιππου Αναστασιάδη, για το ότι δεν προχώρησε η επένδυση του. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας προανήγγειλε πως θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Άξιον απορίας είναι γιατί ο κ Αλεξανδρίδης μόλις 5 μέρες πριν την δημοπρασία αποφάσισε να στραφεί εναντίον της σημερινής διοίκησης του Δήμου αφού:

Α) Έχει κηρυχθεί έκπτωτος από τον Σεπτέμβριο του 2013 ΕΔΩ  

Β) Το camping έχει σφραγιστεί από τον Δεκέμβριο του 2014 ΕΔΩ 

Γ) Η προκήρυξη της νέας δημοπρασίας έχει γίνει 25/5 δηλαδή εδώ και ένα μήνα.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ήδη στον Δήμο έφτασε το σχετικό εξώδικο από τον κ Αλεξανδρίδη, αλλά ο Δήμαρχος Παγγαίου μας είπε: Ο Δήμος Παγγαίου δεν πτοείτε από εξώδικα τέτοιου τύπου και θα συνεχίσει κανονικά με την προγραμματισμένη Δημοπρασία εκμίσθωσης της 30ης Ιουνίου. 

 

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
3,043 προβολές
X
+