Λάβαμε δελτίο τύπου προς δημοσίευση, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Καβάλας με απολογισμό έργου τετραετούς θητείας του και συγκεκριμένα για το έργο του στον Δ. Παγγαίου.

Πραγματικά όταν το λάβαμε νομίζαμε ότι επρόκειτο για τρολιά κάποιου, αλλά πολύ σύντομα διαπιστώσαμε ότι πράγματι το email ήταν αληθινό αφού το δελτίο τύπου συνοδευόταν και από βίντεο.

Ειλικρινά εξεπλάγην πως είναι δυνατόν κάποιος με τόσο φτωχό “έργο” να νοιώθει τόση αυταρέσκεια & αυτό-ικανοποίηση και να ζητά την επανεκλογή του από κατοίκους ενός δήμου που βλέπουν τα παιδιά τους να φεύγουν, τα χωριά τους να ερημώνουν, την ανεργία να μαστίζει τις οικογένειες τους, την καθημερινή αύξηση του κόστους ζωής , τον πρωτογενή τομέα ραχοκοκαλιά της κοινωνίας να έχει υποβαθμιστεί. Αγρότες και κτηνοτρόφοι στα πρόθυρα καταστροφής που τους έχουν μετατρέψει σε επαίτες, πρόσφατες αποζημιώσεις αλλά και ετών να εκκρεμούν. Η πλειονότητα του πληθυσμού του συνταξιούχοι που χρόνο με τον χρόνο βλέπουν συνεχείς μειώσεις συντάξεων.
Πως είναι δυνατόν η υπερβολή, οι χάντρες και τα καθρεφτάκια να είναι το μόνο “έργο σου”;

Διαβάζουμε λοιπόν στο δελτίο τύπου του κ. Μακάριου Λαζαρίδη

«Με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα και για το Παγγαίο»
«Δεσμεύτηκα! Έγινε! Συνεχίζουμε»

Προσωπικά ο κ. Λαζαρίδης, με οδηγό το αναπτυξιακό του σχέδιο «Καβάλα 2020- 2050», βοήθησε στην επίλυση διαχρονικών προβλημάτων του τόπου, όπως:

 Μετά από 9 χρόνια, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου επιτέλους έχει μόνιμη γιατρό.
 Με παρέμβασή του στη διοίκηση της Alpha Bank τοποθετήθηκε ΑΤΜ στο παλαιό δημαρχείο της Νικήσιανης.
 Μετά από πρότασή του στη διοίκηση της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.», η σήραγγα του Συμβόλου Όρους μετονομάστηκε σε σήραγγα «Νικολάου Μάρτη».
 Η Γαληψός, η Μεσορόπη, ο Πλατανότοπος, καθώς και το Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης, απέκτησαν σύγχρονους φορητούς απινιδωτές.

Πράγματι κάθε Γιαγιά , παππούς και κάθε νέος που βλέπει τα τρένα να φεύγουν (και να σκοτώνουν), πράγματι είχαν χάσει τον ύπνο τους με το διαχρονικό πρόβλημα της ονομασίας της σήραγγας Συμβόλου ……. Μπράβο Μακάριε ! Κόπος μεγάλος μια επιστολή πρόταση και μερικά τηλέφωνα χρειάστηκαν, ίδρωσε η φανέλα Μπράβο Μακάριε !

Το τοπικό συμβούλιο και ο πρόεδρος του, μαζί με τους κατοίκους Νικήσιανης ψάχνουν αγωνιωδώς χώρο για την τοποθέτηση ανδριάντα του μεγάλου ευεργέτη του ΑΤΜ…
Μπράβο Μακάριε ! Πόσα τηλέφωνα χρειάστηκαν; Μάτωσε η φανέλα Μπράβο Μακάριε !

Πόσα τηλέφωνα, επιστολές και επαφές σου ήρθαν να προστεθούν με αυτές του Δήμαρχου Παγγαίου και άλλων βουλευτών για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου; Μπράβο Μακάριε ! Πάλι πόσα τηλέφωνα, επιστολές και επαφές χρειάστηκαν; Την ξηλώσαμε την φανέλα Μπράβο Μακάριε !

Όσο για την πατρότητα της επιτυχίας του Πολυδύναμου είχαμε γράψει τότε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ

Για τους 4 φορητούς απινιδωτές, μπράβο και θα στον δώσουμε τον πόντο παρόλο που ο Δήμος Παγγαίου, η χώρα γενικώς ξαφνικά γέμισαν με χορηγίες και φορητούς απινιδωτές…..

Ακολουθεί το email δελτίο τύπου, αυτοϊκανοποίησης.

19
0
X
+
error: Content is protected !!