Δεν αλλάζει τίποτα σχετικά με την Δημοπρασία των beach bar Αμμόλοφων (video)

Θ. ΜπόνοςΟ αρχηγός της  Ενωτικής δημοτικής Παράταξης Θεόδωρος Μπόνος αφού αναφέρθηκε στα συμβάντα κατά την διάρκεια της διαδικασίας δημοπράτησης των αναψυκτηρίων των Αμμόλοφων κατέληξε στο ότι η όλη διαδικασία ήταν μη Νόμιμη (μάλιστα επικαλέστηκε και άποψη δικό του νομικού συμβούλου) και έθεσε θέμα διενέργειας μιας ολικής επαναληπτικής δημοπρασίας.

Ο Δήμαρχος όταν πήρε τον λόγο παρότι που είπε ότι κάτι τέτοιο στη πραγματικότητα δεν προβλέπετε από πουθενά και μια τέτοια ενέργεια ενέχει  μεγάλα ρίσκα τα και οποία ανέφερε,  τόνισε ότι σε μια τέτοια περίπτωση (απόφαση του Δ.Σ για επαναδημοπράτηση) η απόφαση θα πρέπει να είναι ΟΜΟΦΩΝΗ και αποκάλυψε στο σώμα ότι όταν ήθελε να προλάβει τέτοιου είδους θλιβερά  γεγονότα που είχαν συμβεί και στο παρελθόν, ζήτησε από την οικονομική επιτροπή ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση ώστε οι εγγυητικές επιστολές να είναι 15.000€ αντί 1.500€ που προβλέπει η διαδικασία ο μόνος που αρνήθηκε ήταν ο Ξουλόγης και παρόλο τις πιέσεις ακόμα και από τους δικούς  του συμβούλους (Αντρέα Καλλινικίδη) ο Ξουλόγης αρνήθηκε και πάλι με αποτέλεσμα να μην περάσει το μέτρο και με κατάληξη τα θλιβερά γεγονότα της δημοπρασίας. Στο σημείο αυτό έγινε η είσοδος της κας Φώφης Γεννηματά και υπήρξε μικρή διακοπή στην συζήτηση.

Μετά την αποχώρηση της κυρίας Γεννηματά  η συζήτηση για την δημοπρασία συνεχίστηκε και ο δήμαρχος όπως και ο πρόεδρος του Δ.Σ. έκαναν την πρόταση αν θέλει το σώμα να πάρει απόφαση επαναδημοπράτησης του ενός μόνο αναψυκτηρίου  για το οποίο η τιμή εκμίσθωσης είχε ανέλθει -στην τελευταία δημοπρασία- στις 108.500 € (!) αφού για τα άλλα beach bar έκλεισαν στην αρχική τιμή των 15.000€ και  δεν υπήρξαν “παρατράγουδα”. Η συζήτηση για λίγο άναψε και τέλος ολοκληρώθηκε με την ψηφοφορία που δεν ήταν ομόφωνη και δεν έδωσε εντολή επαναδημοπράτησης.

Δείτε σχετικό βίντεο

 

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
2,038 προβολές
X
+