Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε χθες περιοχές του Παγγαίου, μεταξύ των οποίων το Ποδοχώρι και τον Πλατανότοπο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ζημιές που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες από τη χθεσινή χαλαζόπτωση.

Ο Βουλευτής συγκέντρωσε, επίσης, οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο θα διαθέσει σήμερα στους αρμόδιους του ΕΛΓΑ στη Καβάλα, και τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Η αγροτική παραγωγή της Π.Ε. Καβάλας της Θάσου πλήττεται συνεχώς από ακραία καιρικά φαινόμενα και οι συνέπειες είναι ανυπολόγιστες. Σήμερα θα μεταβώ στη Διεύθυνση του ΕΛΓΑ στη Καβάλα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθώ τη Κεντρική Διεύθυνση για να μεταφέρω το πρόβλημα. Επίσης, σήμερα θα επισκεφθώ περιοχές του Νέστου που επίσης επλήγησαν από το χαλάζι. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και οι σχετικές διαδικασίες για αποκατάσταση των ζημιών πρέπει να κινηθούν άμεσα. Θα καταβάλω τα μέγιστα για να βοηθήσω.»

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!