Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ

Επειδή πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για δήθεν μη στήριξη του Σύριζα Καβάλας στον σύντροφο Τάκη Εμμανουηλίδη, επειδή πολλών ειδών καλοθελητές βρήκαν ευκαιρία να διασπείρουν δήθεν «ειδήσεις» και «πληροφορίες» ότι η Ν.Ε. Καβάλας κρατάει αποστάσεις από τον σύντροφο Τάκη, και επειδή ο σύντροφος βουλευτής συνέβαλε και αυτός
όπως και οι άλλοι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στην προσπάθεια να περισωθεί ό,τι ήταν δυνατόν από την τεράστια φυσική καταστροφή της Θάσου, εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του και τις πολιτικές του επιλογές.

Μια ομολογουμένως ατυχής στιγμή, όχι μόνο δεν κλονίζει, αλλά ενισχύει την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του και τις προσπάθειες που καταβάλλει να υπερασπίσει τα τοπικά συμφέροντα.

Άλλωστε, και επειδή η πραγματικότητα ευτυχώς δεν είναι μονάχα αυτό που καταγράφει μια κάμερα, ο Τάκης,ο Κώστας,ο Γιώργος είχαν και έχουν άμεση επικοινωνία και άριστη συνεργασία με όλους τους αρμόδιους υπουργούς με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και της κυβέρνησης.

Καλούμε λοιπόν όλους να πάψουν τη σπέκουλα και την λάσπη! Αναγκαζόμαστε να πούμε τα αυτονότητα!

Ευχόμαστε στον Τάκη καλή επιστροφή στα καθήκοντα του. Τον περιμένουμε!

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,175 προβολές
X
+