Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

21 Σεπτεμβρίου 2015
Θέμα:
Ευχαριστίες

Ο Σύριζα Καβάλας και υποψήφιοι βουλευτές (νεοεκλεγέντες και μη) ευχαριστούν τους πολίτες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας που ανέδειξαν τον Σύριζα πρώτο κόμμα, με αυξημένο μάλιστα ποσοστό σε σχέση με τον Ιανουάριο. Παρά την μεγάλη νίκη όμως, δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Από σήμερα κιόλας ξεκινά η σκληρή δουλειά για την προώθηση των προβλημάτων της περιοχής και την υπεράσπιση του συλλογικού συμφέροντος. Οι τρεις νεοεκλεγέντες βουλευτές (Δ. Εμμανουηλίδης, Κ. Μορφίδης, Γ. Παπαφιλίππου) θα συνεργαστούν στενά και σκληρά σε αυτήν την κατεύθυνση.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέσα ενημέρωσης του νομού, έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά, για την έγκυρη ενημέρωση καθ’ όλην τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και για τη συμβολή τους στο υψηλό επίπεδο πολιτικού διαλόγου.
Τέλος, ιδιαίτερη μνεία ανήκει στα μέλη και τους φίλους του Σύριζα που βοήθησαν κατά την προεκλογική περίοδο και συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή νίκη. Τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα για να πάει μπροστά ο τόπος.

Σύριζα Καβάλα

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,834 προβολές
X
+