Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τον Χρ. Πριονίδη

Η εκκωφαντική σιωπή του, κατά τ’ άλλα λαλίστατου προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας, Μπάμπη Δράκου και του βουλευτή Καβάλας με τη ΝΔ, Νίκου Παναγιωτόπουλου σχετικά με τις δηλώσεις του μέλους τους και δημοτικού συμβούλου Παγγαίου, Χρήστου Πριονίδη τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. Ενώ το θέμα έχει φτάσει στη δικαιοσύνη και ενώ τα ΜΜΕ όλης της χώρας αναπαράγουν τις ποινικά κολάσιμες προτροπές του κ. Πριονίδη, οι κύριοι της τοπικής ΝΟΔΕ και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σφυρίζουν αδιάφορα.
Καλούμε τους «φιλελεύθερους» της τοπικής ΝΔ να απαντήσουν αν συμφωνούν ότι «είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν τον εμφύλιο πόλεμο»;
Αν συμφωνούν ότι «πρέπει να σταμπάρουμε τα αμάξια και τα σπίτια των αριστερών και να τα σπάσουμε»;
Αν συμφωνούν με το κάλεσμα για «επίθεση κατά βούληση» ;
Αν συμφωνούν με τις άθλιες εκφράσεις για τους ομοφυλόφιλους;
Η αμηχανία τους μπροστά στη μεγαλειώδη αναδίπλωση τους στο Μακεδονικό και η ομηρία της ηγεσίας από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος είναι προφανής. Αναμένουμε τις τοποθετήσεις των τοπικών στελεχών και του κ. Παναγιωτόπουλου, ο οποίος απ’ ό,τι βλέπουμε και από φωτογραφικό υλικό, έχει άριστες σχέσεις με τον κ. Πριονίδη.
Αναμένουμε τέλος και την καταδίκη των δηλώσεων και από τα υπόλοιπα κόμματα, τις δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου.
ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, 19/6/2018

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,079 προβολές
X
+