Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας & Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης, στα πλαίσια του συνεχούς ενδιαφέροντός του για τη στελέχωση και την έλευση στην Καβάλα του Πυροσβεστικού Πλοίου «ΠΕΤΡΑΚΗΣ», πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με το νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντγο Αλέξιο Ράπανο. 

Ο Βουλευτής, αφού συνεχάρη τον Αρχηγό για την ανάληψη των καθηκόντων του, έθιξε για μία φορά ακόμη την αναγκαιότητα της έλευσης του πλοίου «ΠΕΤΡΑΚΗΣ» από τη Θεσσαλονίκη στην Καβάλα. Οι δύο άντρες συζήτησαν για τις εξελίξεις επί του θέματος, αναφερόμενοι και στην επιθεώρηση του Κτιρίου στο Λιμάνι από την
Περιφέρεια του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο Αρχηγός ενημέρωσε το Βουλευτή πως πρόκειται να πραγματοποιηθούν κάποιες μικρές παρεμβάσεις επί του Κτιρίου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να αντιμετωπιστούν κάποια υπάρχοντα προβλήματα και πολύ σύντομα θα είναι καθ’ όλα έτοιμο.
Το Πυροσβεστικό πλοίο «ΠΕΤΡΑΚΗΣ» προορίζεται να έρθει στο Λιμάνι της Καβάλας και να ξεκινήσει τη δραστηριότητά του εντός του επόμενου διμήνου, η δε στελέχωσή του θα γίνει άμεσα μέσω της διαδικασίας των εσωτερικών μετατάξεων.
Επίσης, ο Βουλευτής επανέλαβε το αίτημά του σχετικά με τη δημιουργία Διεύθυνσης Πυροσβεστικής σε κτιριακές εγκαταστάσεις στο Λιμένα Θάσου όπως επίσης και τη δημιουργία μόνιμου κλιμακίου σε κτιριακές εγκαταστάσεις στα Λιμενάρια Θάσου.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από τη σημερινή συνάντηση που είχα με τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για τη δέουσα προσοχή που επέδειξε για όλα τα ζητήματα που του εξέθεσα. Έχω δώσει μεγάλο αγώνα για τη μεταφορά του Πυροσβεστικού
Πλοίου «ΠΕΤΡΑΚΗΣ» στο Λιμάνι της Καβάλας, λόγω των αυξημένων αναγκών της περιοχής μας για Pυροπροστασία. Πολύ σύντομα το «ΠΕΤΡΑΚΗΣ» θα είναι κοντά μας!».

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!