Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας & Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης, υρισκόμενος στα σύνορα Ελλάδος-Βουλγαρίας, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Εντός των επομένων 24ώρων η δίοδος της Νυμφαίας πρόκειται να ανοίξει».
Ο Βουλευτής, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του κλεισίματος του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας, έσπευσε επί τόπου προκειμένου να δει από κοντά τις επικρατούσες συνθήκες και ξεκίνησε ένα κύκλο τηλεφωνικών επαφών τόσο με κυβερνητικά στελέχη όσο και με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας. Την ίδια στιγμή δέχονταν σωρεία τηλεφωνημάτων από τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο της Π.Ε. Καβάλας και Θάσου που ασχολείται με τον τουρισμό, που του εξέφραζαν την αγωνία τους για το μέλλον της τουριστικής περιόδου στην περιοχή μας.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης, μετά τις επαφές που πραγματοποίησε στο συνοριακό σημείο της Νυμφαίας, είχε συνάντηση στην Κομοτηνή με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης κ.Μιχάλη Σεβδυνίδη, με τον οποίο συζήτησαν τα σημεία που δύναται να τοποθετηθεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έτσι ώστε να γίνουν ανθρώπινες οι συνθήκες ελέγχου, αλλά και να επιταχυνθεί η εξυπηρέτηση των επισκεπτών από τις άλλες χώρες.
Ο Βουλευτής θα συνεχίσει τις επαφές του μέσα στο Σαββατοκύριακο για την επίλυση του μείζονος αυτού ζητήματος που απασχολεί την Περιφερειακή μας Ενότητα.
Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!