Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του με το Διοικητή του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο εξέθεσε τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι σφοδρές χαλαζοπτώσεις στο Δήμο Παγγαίου, παραδίδοντάς του, μάλιστα, και το αντίστοιχο οπτικοακουστικό υλικό από τις προκληθείσες ζημίες, οι οποίες έχουν φέρει τους παραγωγούς της περιοχής κυριολεκτικά σε απόγνωση.  Ο Διοικητής επικοινώνησε άμεσα με τους ιθύνοντες του ΕΛΓΑ του υποκαταστήματος Καβάλας και τους έδωσε τις κατάλληλες κατευθύνσεις ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες.
Επιπλέον, ο Βουλευτής ενημέρωσε το Διοικητή σχετικά με τις καταστροφές στις αγροτικές περιοχές της Π.Ε. Καβάλας και έθιξε για μια ακόμη φορά το ζήτημα της αντιχαλαζικής προστασίας και την υπαγωγή της έστω σε πιλοτικό πρόγραμμα, τονίζοντας τον καίριο ρόλο που θα διαδραματίσει στην προστασία των καλλιεργειών.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης ευχαρίστησε θερμά το Διοικητή για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβη και για το ενδιαφέρον που επέδειξε σε όλα τα θέματα που ετέθησαν.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!