Την Παρασκευή τα ξημερώματα είχαμε ληστεία σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Ελευθερούπολη, οι δράστες που εικάζεται να είναι 5 προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στην επιχείρηση και πήραν σοβαρό ποσόν από τα ταμεία.

Συνεχίζονται οι ενστάσεις και επαναληπτικές  καταμετρήσεις σταυρών στο πρωτοδικείο Καβάλας  που αφορούν τις δημοτικές εκλογές του Παγγαίου. Πριν λίγες μέρες οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την Ν.Πέραμο της παράταξης Ξουλόγη ζήτησαν και έγινε καταμέτρηση των σταυρών γιατί οι διαφορές μεταξύ κάποιων ήταν τις τάξης 2-3 σταυρών. Χτες κατατέθηκε ένσταση από την παράταξη ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και γίνεται επανακαταμέτρηση   στη Δ.Ε. Ελευθερών γιατί η παράταξη φαίνεται να χάνει μια έδρα με διαφορά μόνον 6 ψήφων. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει στη Δ.Ε. Πιερέων όπου δύο υποψήφιοι του Βασ. Ξουλόγη έχουν τον ακριβώς ίδιο  αριθμό ψήφων. 

Είναι ζήτημα ωρών να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καβάλας, χτες δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Γιάννης Πασχαλίδης θα περιλαμβάνεται στο Ψηφοδέλτιο.  

Αρχές Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η 3η γιορτή αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου. Η γιορτή φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Ελευθερούπολη.

Σήμερα και αύριο στο Αμφιθέατρο Φρ. Παπαχρηστίδη θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις: Πολιτιστικό 2ήμερο 2019 

0
0
X
+
error: Content is protected !!