Δίκες και αναβολές

Μια παράταξη δυο πρόσωπα και γιατί δεν είναι όλοι το ίδιο.

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας εκδικαζόταν σήμερα η υπόθεση κακοποίησης σκύλου τον Σεπτέμβριο του 2015, για την οποία κατηγορείται ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου, Γρηγόρης Βερβερίδης. Ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή και την πήρε για τιςς 17 Νοεμβρίου 2017.
Το περιστατικό είχε λάβει χώρα στο σπίτι του κατηγορούμενου Μελισσοκομείο Καβάλας και είχε συνταράξει το Πανελλήνιο αφού είχε αναρτηθεί σχετικό βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό στο διαδίκτυο και είχε προβληθεί και από μεγάλα Αθηναϊκά και πανελλαδικά κανάλια.

Αύριο η δίκη για το χαμένο Γκρέϊντερ , Τετάρτη οι δίκες για το Αρσενικό.

Αύριο είναι προγραμματισμένη να γίνει η δίκη Ξουλόγη
για το χαμένο Γκρέϊντερ, θυμίζουμε ότι η δίκη ήταν για πέρσι 30 Σεπτεμβρίου αλλά τότε ο Βασίλης Ξουλόγης ζήτησε και πήρε αναβολή με αποτέλεσμα η εκδίκαση της υπόθεσης να ορισθεί για αύριο 17/2/2017.

Ποιος και γιατί πλαστογράφησε τα έγγραφα στο Δήμο Παγγαίου;

Την Τεταρτη 22/2/2017 οι δίκες Ξουλόγη για το Αρσενικό της Νικήσιανης 

Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένες να γίνουν κατά συγχώνευση οι δίκες με κατηγορούμενο τον Βασίλη Ξουλόγη για την υπόθεση του αρσενικού στη Νικήσιανη, στη μια κατήγορος είναι ο πρώην δήμαρχος Παγγαίου Παράσχος Σιμούδης και στην άλλη ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Νικήσιανης Φραγκίσκος Σοφτάς.

Θυμίζουμε ότι ήδη και οι δυο δίκες έχουν πάρει αναβολή από δυο φορές έκαστη με τελευταία αυτή που ζήτησε και πήρε ο Βασίλης Ξουλόγης τον Οκτώβριο του 2016 δηλώνοντας τότε μη προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει το κατηγορητήριο. ΕΔΩ .
Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,151 προβολές
X
+