Έχουμε ξαναγράψει πως είναι πλέον αντιληπτό ότι στη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου πολλές φορές η δεξιά δεν ξέρει τι ποιεί η αριστερά γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ στελεχών, αφού απλά κάποιοι ούτε καν μιλιούνται μεταξύ τους.  Η  αλαζονεία, η υπεροψία και η φιλοδοξία κάποιων (ουκ ολίγων) έχει οδηγήσει σε παρακμή την διοίκηση του 60%. 
Κάποιοι πλέον καβαλημένοι στα καλάμια τους  ή καλλίτερα σαν μάγισσες σε σκούπες βζίν – βζούν πετούν και προσπερνούν ο ένας τον άλλο μέσα στο CASA DE VAVEL στην Φρ. Παπαχρηστίδη χωρίς ούτε καν να μιλιούνται, άλλα με τα νύχια τεντωμένα και διάφορα ξόρκια στο αέρα.  Κάποιοι πλέον Βασιλικότεροι του Βασιλέως που θα ήθελαν να γίνουν Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη. 
Το λέμε το ξαναλέμε αλλά…….  Βρε παιδιά άλλο τα social media για τα δωδεκάχρονα και άλλο σαν δημόσιες πλατφόρμες πολιτικής ενημέρωσης, προπαγάνδας κλπ.  Άνθρωποι της διοίκησης   (οι περισσότεροι άσχετοι με την επικοινωνία) πλέον νομίζουν και χρησιμοποιούν το face book σαν μέσον πολιτικής, αυτοπροβολής, γλειψίματός, ενημέρωσης των δημοτών κλπ. Και από ότι φαίνεται κάποιοι ακόμα αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν σαν μέσον ψυχοθεραπείας,  εξωτερίκευσης θυμού, οργής και κριτικής ακόμα και άλλων φορέων και υπηρεσιών. Όλα αυτά από μια μεριά είναι χαβαλές και μας προσφέρουν από ένα μειδίαμα ως άπλετο γέλιο. Αλλά όταν η υπόθεση αφορά δημόσια λειτουργία θεσμών, υπηρεσιών κλπ Τότε η υπόθεση γίνεται από κωμωδία τραγωδία.  Ακόμα περισσότερο όταν κάποιοι θέλουν να αποποιηθούν τις ευθύνες και τα σφάλματα τους (συνήθης τακτική), και τις μεταθέτουν στους άλλους και τις μετατρέπουν σε ύβρεις.  

Από ότι φαίνεται κάποιοι πραγματικά καλοπροαίρετοι βρέθηκαν στο στόχαστρο κάποιων που δεν θέλουν να αναγνωρίζουν το λάθος τους (ποτέ δεν το κάνουν) και από ότι φαίνεται η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις…….
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Με ανακοίνωση της η ΔΕΔΔΗΕ. Α.Ε έγκαιρα είχε ανακοινώσει για σήμερα τσικνοπέμπτη διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές του Δήμου Παγγαίου και όχι μόνον.
 

Χτες από νωρίς λοιπόν κάποιοι ενεργοί δημότες, επιχειρηματίες και όχι μόνον, πήραν την πρωτοβουλία και ζήτησαν και κατάφεραν να μεταπείσουν την διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ να αναλάβει λόγω Τσικνοπέμπτης τις διακοπές. Πράγμα που έγινε γνωστό πολύ σύντομα (βλέπεται το facebook είναι αμείλικτο λόγω αναγραφής χρόνου)! Ο Αντιδήμαρχός Παγγαίου Χρ. Μποσμπότης έκανε έγκαιρα post που ανέλυε την κατάσταση και την αναβολή της διακοπής.
ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΡΑΞΑΝ και ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ…… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ………

Όπως διαβάζεται ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρ. Μποσπότης σε σχόλιο του γράφει: Το ευχάριστο είναι ότι ο ΔΕΔΔΗΕ και ο προϊστάμενος κος Τακίδης ανταποκρίθηκαν άμεσα στο δίκαιο αίτημα των καταστηματαρχών και λόγω Τσικνοπέμπτης έγινε η μετάθεση της διακοπής για Παρασκευή
Και όντως η διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ και ο προϊστάμενος κος Τακίδης πολλές φορές έχουν επιδείξει κατανόηση και έχουν ανταποκριθεί θετικά σε παρόμοια αιτήματα, αλλά και σε άλλου είδους αιτήματα του Δήμου, αγροτών και όπως και εμείς πρόσφατα είχαμε γράψει ακόμα και γονέων φοιτητών ΕΔΩ και ΕΔΩ.
Τα νέα της αναβολής κυκλοφόρησαν και αναμεταδόθηκαν γρήγορα παράδειγμα

Μετά από τουλάχιστον 4 ώρες και σε ανύποπτο χρόνο ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Παγγαίου Γ. Καλλινικίδης με μια πολύ σκληρή ανάρτηση του στο face book καταφέρνετε με βαρύς χαρακτηρισμούς προσωπικά για τον προϊστάμενο της ΔΕΔΔΗΕ κον Τακίδη αλλά και συλλήβδην για την ΔΕΔΔΗΕ.

Γράφει ο κ.κ.Γ. Γραμματέας μετά από 4 ώρες  που είχε γίνει γνωστό ότι η διακοπή είχε πάρει αναβολή.

Ο Δήμος Παγγαίου καθημερινά ενημερώνεται με δική του πρωτοβουλία για τις προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης στα όριά του έτσι ώστε να προβαίνει, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο στην αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν σε συνθήκες ψύχους. Εντελώς ξαφνικά η ΔΕΔΔΗΕ όπως φαίνεται και στις εικόνες σήμερα το μεσημέρι άλλαξε τον προγραμματισμό της με αποτέλεσμα να μετατεθούν διακοπές ηλεκτροδότησης από την Πέμπτη στην Παρασκευή χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωσή μας. Πληροφορηθήκαμε για την αλλαγή εντελώς τυχαία κι ενώ ήδη είχαν βγει αποφάσεις δημάρχου για αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων και παιδικών σταθμών. Σε επικοινωνία μου με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας για να εκφράσω τη δυσαρέσκεια του Δήμου Παγγαίου για την ξαφνική και χωρίς ενημέρωση αλλαγή στον προγραμματισμό εισέπραξα από τον “Πολλά βαρύ” κ. Τακίδη Σάββα την απάντηση “δικό σας πρόβλημα, τελειώσαμε ” και ένα μεγαλοπρεπές κλείσιμο του τηλεφώνου. Αυτή ήταν η θεσμική απάντηση του Δ/ντή της ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας προς εκπρόσωπο ενός άλλου φορέα, τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου Παγγαίου. Συγχαρητήρια στη ΔΕΔΔΗΕ για τα στελέχη της. Διδάσκουν ήθος. Όταν φέρονται έτσι στον εκπρόσωπο ενός φορέα φανταστείτε πως συμπεριφέρονται στους απλούς πολίτες. Ντροπή!!!

Και να που έτσι ξαφνικά ο καλός και συνεργάσιμος προϊστάμενος  κος Τακίδης έγινε πολλά βαρύς , αναιδής που κοροϊδευτικά κατά τον Γ. Καλλινικίδη διδάσκει  ήθος…. Εμείς δεν ξέρουμε τι ακριβώς διδάσκει ο κος Τακίδης γιατί δεν είναι δάσκαλος, αλλά ξέρουμε πολύ καλά από προσωπική πείρα τι διδάσκουν κάποιοι άλλοι εξ επαγγέλματος δασκαλάκος… και πόσο ήθος διδάσκουν….. 

Ο γ. γραμματέας από την μία γράφει  ότι “ηρωϊκά” Ο Δήμος Παγγαίου καθημερινά ενημερώνεται με δική του πρωτοβουλία για τις προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης (όπερ σημαίνει ότι η ΔΕΔΔΗΑ δεν έχει την υποχρέωση και δεν ενημερώνει) αλλά πιο κάτω ο γ.γ. γράφει:  η ΔΕΔΔΗΕ όπως φαίνεται και στις εικόνες σήμερα το μεσημέρι άλλαξε τον προγραμματισμό της με αποτέλεσμα να μετατεθούν διακοπές ηλεκτροδότησης από την Πέμπτη στην Παρασκευή χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωσή μας. Πληροφορηθήκαμε για την αλλαγή εντελώς τυχαία….

Κύριε γ.γ. το πρόβλημα δεν είναι της ΔΕΔΔΗΕ ή του κ Τακίδη που εσείς προσωπικά δεν ενημερωθήκατε.  Ο super dooper υπέρ δήμαρχος κος Μποσπότης γνώριζε (και όχι μόνον) για την αναβολή και το είχε δημοσιεύσει 4 ολόκληρες ώρες πριν την οξύθυμη ανάρτηση σας και ώρες πριν καλέσεις και όπως γράφεις  για να εκφράσω τη δυσαρέσκεια του Δήμου Παγγαίου όταν  αντιδήμαρχοι και άλλοι του  εκφράζανε συγχαρητήρια, ευχαριστίες και όπως χαρακτηριστικά μπορείς να διαβάσεις στα σχόλια πιο πάνω:  Όταν υπάρχει συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και ΔΕΔΔΗΕ το αποτέλεσμα είναι αυτό! Για πια δυσαρέσκεια του Δήμου Παγγαίου ακριβώς μιλάς;

Οι πληροφορίες λένε ότι ένας αυταρχικός και θυμωμένος αλλά και ανημέρωτος  γ. γραμματέας  του δήμου πήρε τηλέφωνο έναν διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ να του ζητήσει τον λόγο και εξηγήσεις για την αλλαγή διακοπής που άλλοι θεσμικοί και μη του ζήτησαν και καλοπροαίρετα έπραξε.   Κανένας λοιπόν δεν μπορεί να διαφωνήσει ή να βρει υπερβολική την απάντηση “δικό σας πρόβλημα, τελειώσαμε ” του Διευθυντή. Τώρα  όσο για το πόσο Διδάσκουν ήθος και την τάχα απρεπή θεσμική όπως γράψατε απάντηση του Δ/ντή της ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας προς εκπρόσωπο ενός άλλου φορέα, τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου Παγγαίου. Ε΄ εντάξει …… ένας  οξύθυμος Γραμματέας είστε και όχι ο Βασιλιάς της Αγγλίας κύριε Καλλινικίδη.

Συμπέρασμα η διοίκηση ενός δήμου είναι συλλογική δουλειά και όχι δουλειά για  πριμαντόνες………… Και ελπίζω αυτή τη φορά να καταλάβει κάποιος το λάθος του και να έχει τον ανδρισμό να ζητήσει ή έστω να ψελλίσει για μια φορά συγνώμη. 

28
3
X
+
error: Content is protected !!