Στο δήμο της Π.Α.Μ.Θ. που ούτε καν το όνομα του ψέλλισε ο πρωθυπουργός στη Κομοτηνή και ούτε καν ένα cent περιλαμβάνεται ή αναφέρεται για αυτόν στο αναπτυξιακό πρόγραμμα των 360 έργων, ύψους 6,8 Δισ. μέχρι 2030 στην Α.Μ.Θ.

Στο δήμο που μόλις προχτές ο δήμαρχος επικοινωνιακά έβγαζε από την μούχλα μετά από 4 χρόνια το ξεχασμένο Γεωθερμικό πεδίο (ακόμα και από τον ίδιο τον Μητσοτάκη που το είχε υποσχεθεί πριν 6 χρόνια) και παρέμεινε ξεχασμένο προχτές στις εξαγγελίες του στην Κομοτηνή.

Στο δήμο που μόλις του αφαιρέθηκαν 4 γαλάζιες σημαίες (ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ – ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ – ΑΚΤΗ ΟΦΡΥΝΙΟΥ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ) και του επεβλήθει πρόστιμο 205.000€, γιατί δεν προσέλαβε το καλοκαίρι του 2022 ναυαγοσώστες.

Στο δήμο που η Εργοανάπτυξη Α.Ε. υπεύθυνη για την επένδυση των λουτρών Ελευθερών επιρρίπτει τις ευθύνες για την καθυστέρηση του έργου λόγω παραλήψεων της πολεοδομίας του δήμου.

Στο δήμο που ο επενδυτής της Αλάνας Ηρακλείτσας, διεθνώς ήδη προπουλά τις μεζονέτες με ιδιωτική παραλία και στις μακέτες δεν περιλαμβάνει κοινόχρηστους χώρους.

Στο δήμο που πήρε το όνομά του από το όρος Παγγαίο και η διοίκηση Αναστασιάδη εδώ και 7,5 χρόνια δεν έχει βάλει ούτε ένα καρφάκι παρά τις υποσχέσεις προεκλογικά και στην αρχή της θητείας της.

Στο δήμο που έδωσε σε ιδιώτη τα σκουπίδια για 3.000.000€ με έκπτωση ΜΟΝΟ 1%. Όταν αυτοί οι ίδιοι ήταν αντιπολίτευση εγκαλούσαν τον Β. Ξουλόγη για χαμηλές εκπτώσεις και ακόμα κάποιοι έτρεχαν τον Γ. Φιλόσογου στα δικαστήρια για την χαμηλή έκπτωση στον βιολογικό της Ελευθερούπης.

Στο δήμο που οι αγρότες κατεβαίνουν στους δρόμους χορτασμένοι από γαλάζιες υποσχέσεις αλλά προδομένοι και απελπισμένοι.

Είναι ο Δήμος που το μόνο που κάνει είναι φιέστες και βραβεύσεις στήνοντας Γαλάζιες πασαρέλες για να αυτοπροβάλλονται , να αλληλοσυγχαίρονται , να αλληλοβραβεύβονται και να ευλογούν τα γένια τους ώστε κάποιοι να στήσουν το πολιτικό τους μέλλον.

33
0
X
+
error: Content is protected !!