Διαβάζω την πιο κάτω ανακοίνωση:

Σταθερά προσηλωμένος στην πολιτική της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού απέναντι σε δοκιμαζόμενους λαούς, ο Δήμος Παγγαίου θέλοντας να βοηθήσει στην ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία καλεί όσους συνδημότες μας μπορούν και θέλουν να διαθέσουν κάποιο σπίτι για την φιλοξενία Ουκρανών προσφύγων, σε περίπτωση που χρειαστεί. Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μας στo τηλέφωνo 2592350005 και στα email info@dimospaggaiou.gr ή zapazidou@dimospaggaiou.gr.

Διαβάζοντας την πιο πάνω αοριστία, αερολογία (συγνώμη ανακοίνωση), μια ερώτηση έρχεται στο μυαλό μου: Ποια ακριβώς είναι η βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος Παγγαίου στην συγκεκριμένη ανθρωπιστική κρίση; Αφού καλούνται οι δημότες να τα κάνουν όλα. Μάλλον άλλο ένα με μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα, επικοινωνιακού τύπου μου φαίνεται!

Όσο για τα πομπώδη λόγια της εισαγωγής περί πολιτικής της αλληλεγγύης απέναντι στους δοκιμαζόμενους λαούς μήπως πρέπει να θυμηθούμε και αυτά από προηγούμενη ανθρωπιστική κρίση:

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τον Μάρτιο του 2016 η κοινότητα του Δήμου Παγγαίου και ειδικότερα της Ελευθερούπολης, παρόλο τις μεγάλες αντιρρήσεις κάποιων, “φιλοξένησε” στο κλειστό της Ελευθερούπολης Σύριους πρόσφυγές.

Με την συμβολή ορισμένων δημοτικών συμβούλων της διοίκησης του δήμου, ορισμένων δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων και την αμέριστη αρωγή της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπολης, του φιλοπτώχου, της δράσης Παγγαίου “Υποστηρίζω”, κάποιων μεμονωμένων πολιτιστικών συλλόγων, πολλών ιδιωτών ιατρών και εκατοντάδων απλών δημοτών γράφτηκε μια από τις πιο ανθρώπινες στιγμές στην ιστορία της Ελευθερούπολης.
Που δυστυχώς αυτές οι ανθρώπινες στιγμές τελείωσαν μετά από αντιρρήσεις και πιέσεις άδοξα όπως φαίνεται πιο κάτω.

Και επειδή ξέρουμε τις αντιδράσεις του επικοινωνιακού μηχανισμού του Αναστασιάδη, θα περιμένω με χαρά την απάντηση με έργο για να μας διαψεύσει. Όφελος για όλους θα είναι…….

0
0
X
+
error: Content is protected !!