Δήλωση Χρ. Μποσμπότη που θα συζητηθεί.

Δήλωση Χρ. Μποσμπότη που θα συζητηθεί.
Ως γνωστών ο Χρ. Μποσμότης ως αντιδήμαρχος Ελευθερουπόλης είναι αν όχι ο κεντρικός αλλά σίγουρα ένας από τους κεντρικούς συντονιστές της υπόθεσης των Προσφύγων, ο Χρήστος κάθε μέρα αφιερώνοντας δεκάδες ώρες με ζήλο, ενθουσιασμό και χαμόγελο προσπαθεί για το καλύτερο.
Ο κ Μποσμπότης όπου σταθεί ή στις διάφορες συνεδριάσεις ακόμα και μέσα από την σελίδα του συνέχεια ευχαριστεί άπαντες και εξάρει το έργο τους και εμψυχώνει τις προσπάθειες τους.
Έχει να πει τα καλύτερα για όλους, τους απλούς δημότες, τους εθελοντές, τους προμηθευτές, τους εργάτες του δήμου, τους συναδέλφους Δημ. σύμβουλους συν/αντιπολίτευσης,  τους εθελοντές γιατρούς, τους συλλόγους, τη Μητρόπολη ακόμα και για τους ίδιους τους πρόσφυγες αλλά ο κ Μποσμπότης στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο έκανε μια δήλωση ΣΟΚ. 
Ο αντιδήμαρχος με το χαμόγελο που σημειωτέον είναι και γιατρός και έχει επωμισθεί μεγάλο φορτίο πέρα της ανάλγητης κεντρικής εξουσίας δεν άντεξε και αποδίδοντας τα του Καίσαρα τω Καίσαρι έδειξε και ποιος άλλος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν βοήθησε καθόλου.  

Ακούστε.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,600 προβολές
X
+