Δήλωση Αλέξανδρου Ιωσηφίδη.

Σχετικά με μια σειρά δημοσιευμάτων συγκεκριμένων εφημερίδων, ορισμένα εκ των οποίων αναπαρήχθησαν στο διαδίκτυο, έχω να δηλώσω τα ακόλουθα: Διαψεύδω, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι έχουν κληθεί τα μέλη του Δ.Σ. της «Εργοανάπτυξης Α.Ε.» και εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος του Δ.Σ. προς παροχή εξηγήσεων για υπόθεση υπεξαίρεσης εις βάρος της Εταιρείας μας. Δηλώνω απερίφραστα και για πολλοστή φορά, πως δεν διατάχθηκε η παραμικρή έρευνα, για υποτιθέμενη συγκάλυψη, οιουδήποτε ζητήματος. Τα όσα περί του αντιθέτου αναφέρονται σε ορισμένα δημοσιεύματα, αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, νοσηρών εγκεφάλων.

Η υπόθεση υπεξαίρεσης που πράγματι διερευνάται μετά από καταγγελία, αφορά χρονική περίοδο προγενέστερη της ανάληψης των καθηκόντων μας (προς της 18ης Ιανουαρίου 2017), με την οποία το Διοικητικό μας Συμβούλιο ουδόλως σχετίζεται. Γίνεται λοιπόν ευθέως αντιληπτό, πως δεν υπάρχει κανένας λόγος το σημερινό Δ.Σ. να «συγκαλύψει» το οτιδήποτε. Έτσι και αλλιώς έχουμε λάβει ομόφωνη απόφαση, πως σε περίπτωση που αποδειχθεί υπεξαίρεση ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη σε βάρος των συμφερόντων της εταιρείας μας, θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τη διασφάλιση και αποκατάστασή τους.

Είναι απορίας άξιο πόσο πολύ ενοχλεί ορισμένους ανασφαλείς και προφανώς ανεπαρκείς, η επιτυχία της σημερινής Διοίκησης της Εργοανάπτυξης, να πραγματοποιήσει έναν αδιάβλητο και χωρίς «ψιθύρους» διαγωνισμό. Υπηρέτησα με ζήλο και συνεχίζω να υπηρετώ με την ίδια συνέπεια, τις αρχές της διαφάνειας, της αμεροληψίας, της χρηστής διοίκησης και της νομιμότητας. Ζητώ κατόπιν τούτων την αποκατάσταση της αλήθειας για να σταματήσει επιτέλους η κατασυκοφάντηση και η σπίλωση της τιμής και της υπόληψης μου, με στρεβλά δημοσιεύματα. Αν δεν γίνει αυτό άμεσα, θα πρέπει να γνωρίζουν οι συκοφάντες μου πως θα προσφύγω στο μοναδικό καταφύγιο των πολιτών που είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εργοανάπτυξης Α.Ε.

Αλέξανδρος Ν. Ιωσηφίδης

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
824 προβολές
X
+