Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που είχε από υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά στελέχη, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας & Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους πολίτες, και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες της Θάσου πως ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας ανοίγει αύριο Σάββατο 22 Μαΐου 2021!

Ο Γιάννης Πασχαλίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ένα σοβαρό ζήτημα, το οποίο, αν δε διορθωνόταν άμεσα, θα είχαμε σοβαρές επιπτώσεις. Δεν είναι ώρα για να ασχοληθούμε με το τι έφταιξε. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ο καθένας έχει το μυαλό να κρίνει. Σαν Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήγα από την πρώτη στιγμή στη Νυμφαία, συμμετείχα στη σύσκεψη με βάση την οποία καθορίστηκε το σημείο για να γίνουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι και είχα ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το Γραφείο του Πρωθυπουργού, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. Σκούμα και τον επικεφαλής της Αστυνομίας του συνοριακού σταθμού κ. Τριαντάφυλλο Κιόρογλου!

Τις ενέργειές μου, λοιπόν, δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει και να τις απαξιώσει κανείς, γιατί πολύ απλά είναι κατεγραμμένες. Εγώ δεν ενεργώ για τη διαφήμιση και για τη προβολή. Εγώ με βροχές, με χιόνια, βρίσκομαι εκεί που πρέπει… Στη πρώτη γραμμή! Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε πως διαθέτει τα αντανακλαστικά να ανταπεξέρχεται σε επείγουσες καταστάσεις.».

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

6
0
X
+
error: Content is protected !!