Γιάννης Πασχαλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι, όπως είχε διαβεβαιώσει με το από 30.4.2023 Δελτίο Τύπου, και σε πείσμα όσων λοιδόρησαν από τη πρώτη στιγμή τις προσπάθειές του και για το συγκεκριμένο θέμα, χθες 3.5.2023 καταβλήθηκε σε 850 πληγέντες παραγωγούς το 100% της ασφαλιζόμενης αξίας, συνολικού ποσού 1.500.000€.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης, υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Π.Ε. Καβάλας δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, διότι για την επίτευξή της, είχα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων τόσο με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Γεώργιο Γεωργαντά όσο και με όλους τους αρμοδίους, κατά τη διάρκεια των οποίων εξέθεσα την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης ρύθμισης. Δυστυχώς, υπήρξαν και κάποιοι που για λόγους που δεν μπορώ να γνωρίζω λοιδορούσαν τις προσπάθειές μου, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, οι παρεμβάσεις μου ήταν καθοριστικής σημασίας, με αποτέλεσμα 850 παραγωγοί που επλήγησαν σε ολοκληρωτικό βαθμό μας να λάβουν χθες ως αποζημίωση το σύνολο της ασφαλιζόμενης αξίας.

Επίσης, θα ήθελα να ενημερώσω τους αμπελοκαλλιεργητές ότι από τις 10-15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί και η καταβολή του de minimis για τα επιτραπέζια σταφύλια Καβάλας έτους 2021, όπως είχε προαναγγελθεί με το από 26.4.2023 Δελτίο Τύπου μου. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και η καταβολή του de minimis  για τους σπαραγγοπαραγωγούς Καβάλας έτους 2022.»

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Υπ. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!