Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους συμπολίτες του ότι, μετά από συνεχείς επαφές και ενέργειες που πραγματοποίησε, ικανοποιήθηκε το πάγιο αίτημά του για διορισμό Ιατρού στο Πολυδύναμο Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη συνάντηση του Βουλευτή με τον Υπουργό Υγείας κ.Αθανάσιο Πλεύρη, όπως και στην προ τριμήνου εποικοδομητική συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ.Μίνα Γκάγκα, είχε επισημανθεί, για μία ακόμη φορά, η αναγκαιότητα σταθερής λειτουργίας του Πολυδύναμου Ιατρείου Παραλίας Οφρυνίου, το οποίο κατά τους θερινούς μήνες εξυπηρετεί πάνω από 50.000 ασθενείς.

Όπως είχε αναφερθεί σε σχετικό δελτίο τύπου, τόσο ο Υπουργός όσο και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας είχαν δεσμευθεί έναντι του Βουλευτή για σύντομη επίλυση του προβλήματος. Πράγματι, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 983/21.4.2022 ΦΕΚ Τεύχος Γ’, με την υπό στοιχεία Γ4α/Γ.Π.12168/8.3.2022 απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, διορίζεται η ιατρός ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ Στέλλα του Ιωάννη σε θέση ειδικευμένης ιατρού ειδικότητας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής με βαθμό Επιμελήτριας Β’ στο Περιφερειακό Ιατρείο Οφρυνίου του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, θέση επί θητεία του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου αφενός προς τον Υπουργό Υγείας κ.Αθανάσιο Πλεύρη αφετέρου προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα για το τεράστιο ενδιαφέρον που επέδειξαν και για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός μου. Η στελέχωση του Πολυδύναμου Ιατρείου Παραλίας Οφρυνίου ήταν μία από τις βασικές προτεραιότητες μου και νιώθω ιδιαιτέρως χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Ο ερχομός του καλοκαιριού θα βρει το Πολυδύναμο Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου στελεχωμένο και καταλλήλως οργανωμένο ώστε να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.»
Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!