Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους συμπολίτες του το γεγονός πως εκδόθηκε η απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων που αφορούν το έργο της κατασκευής και λειτουργίας εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Καβάλας, με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την ύδρευση των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, από τις πηγές Βοϊράνης.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: «Θα ήθελα, να εκφράσω τη βαθιά ικανοποίησή μου για την πρόοδο του έργου της κατασκευής και λειτουργίας εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Καβάλας. Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Αμυρά για την πολύτιμη βοήθειά του». 

Επίσης, με σχετικές αποφάσεις των συναρμόδιων φορέων, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ενέκρινε την ένταξη του Δήμου Παγγαίου, καθώς και του Δήμου Παγγαίου στο έργο «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Τα έργα που θα πραγματοποιηθούν έχουν ως στόχο τον εκσυγχρονισμό και ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των δικτύων άρδευσης και θα φτάσει τα  6.600.000 ευρώ για το Δήμο Παγγαίου και 2.193.396.32 ευρώ για το Δήμο Καβάλας.

Με εκτίμηση,

 

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!