Γιορτή Αθλητισμού

Ο Δήμος Παγγαίου ξεκινά έναν νέο θεσμό με την ονομασία “Γιορτή Αθλητισμού”

Σε αυτή την ετήσια εκδήλωση ο δήμος Παγγαίου θα τιμά και θα βραβεύει ανθρώπους για την προσφορά τους στον Αθλητισμό. Όπως  αθλητές, αθλήτριες και σωματεία του τόπου μας που διακρίθηκαν σε τοπικό, πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο σε όλα τα αθλήματα κατά την τρέχουσα χρονιά, επίσης σε κάθε εκδήλωση θα βραβεύονται και θα τιμώνται παλαίμαχοι αθλητές που κατά το παρελθόν εκπροσώπησαν αντάξια τον τόπο μας καθώς και παράγοντες και γενικότερα άνθρωποι που συνέβαλαν στις αθλητικές επιτυχίες .  
Η πρώτη διοργάνωση θα γίνει φέτος στη Ν. Πέραμο στις 26 Ιουλίου και θα είναι αφιερωμένη στον μεγάλο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παρίδη. Στην εκδήλωση θα βραβευθεί ένας μεγάλος αριθμός αθλητών, αθλητριών, τοπικών σωματείων καθώς επίσης θα υπάρξουν και ειδικές βραβεύσεις σε αθλητές που έγραψαν Ιστορία. 
Υπεύθυνος για την διοργάνωση της εκδήλωσης είναι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρ. Μποσμπότης και θα γίνει με την αιγίδα της κοινωφελούς Επιχείρησης του Δ. Παγγαίου.

Το Paggaionet ήρθε σε επαφή με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του δήμου κύριο Χρ. Μποσμπότη εμπνευστή και υπεύθυνο της διοργάνωσης της εκδήλωσης ο οποίος μας είπε:

Ο δήμος Παγγαίου θέλοντας να αναγνωρίσει την μεγάλη προσφορά συνδημοτών στο τόπο μας μέσω του αθλητισμού αποφάσισε σε ετήσια βάση την βράβευση ανθρώπων που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.  Αυτές οι εκδηλώσεις θα εναλλάσσονται σε διάφορες περιοχές του δήμου μας ανά έτος. Η φετινή θα γίνει στη Ν. Πέραμο.
Η αρχή έγινε όταν ο Δήμαρχος Φιλ. Αναστασιάδης κατά την διάρκεια της Λευκής Νύχτας βράβευσε την ομάδα καλαθοσφαίρισης της Ελευθερούπολης, τον αθλητή του kick boxing Γιάννη Στοφορίδη  όπως και τον Τάσο Πατσίδη για την πολυετή συνεισφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία. Ο Δήμος Παγγαίου έχει έναν μεγάλο αριθμό αθλητών, αθλητριών και σωματείων με λαμπρή ιστορία και διακρίσεις που εμείς σαν δήμος πρέπει να αναγνωρίσουμε και να βραβεύσουμε την προφορά τους, όπως και να δώσουμε έμπνευση και κίνητρο στη νεολαία για μελλοντικές διακρίσεις. 
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην μεγάλη μορφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου Δημήτρη Παρίδη.  
Στην εκδήλωση που θα είναι πλαισιωμένη από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, αθλητικές δράσεις και άλλες εκπλήξεις θα βραβευθούν δεκάδες άλλα άτομα για την προσφορά τους.  

Σας περιμένουμε στη Ν. Πέραμο 26 Ιουλίου ημέρα που ο δήμος Παγγαίου βραβεύει τα άξια μεγάλα και μικρά παιδιά του. 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,408 προβολές
X
+