Για τις απουσίες των Δημοτικών Συμβούλων.

Ο Δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Χρ.Μποσμπότης ζήτησε από το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει μια σύσταση ή γενικά κάτι γιατί πλέον οι απουσίες ορισμένων δημοτικών συμβούλων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Όπως είναι γνωστόν ο κανονισμός ορίζει τον αριθμό των 3 αδικαιολόγητων  απουσιών και μετά πρέπει να γίνει η αντικατάσταση του Δημοτικού συμβούλου.
Το πρόβλημα στο δήμο Παγγαίου εστιάζεται επί των πλείστων στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και ειδικότερα στις παρατάξεις του κ Στάμου και Ξουλόγη χωρίς βέβαια να εξαιρούνται και άλλοι. Δεν είναι μόνο των πρόβλημα ότι δημοτικοί σύμβουλοι δεν εμφανίζονται σχεδόν καθόλου αλλά υπάρχουν και κάποιοι που έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση και αυτοί που αποχωρούν νωρίτερα.

Το απαράδεκτο της υπόθεσης έχει να κάνει και με αρχηγό παράταξης ο οποίος έχει ξεπεράσει κατά πολύ κάθε όριο απουσιών. 

Ο Αρχηγός της παράταξης Παγγαίου Δύναμις Γ. Στάμος έχει μεγάλο αριθμό απουσιών και εκείνος στα βήματα του Τέως “εκτελεί” και επιδίδεται στα δημοτικά του καθήκοντα μέσω face book καλό παράδειγμα το πολύ σοβαρό θέμα των προσφύγων και όταν στις 24 Φεβρουαρίου στο δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα o Γιώργος Στάμος απουσίαζε και στις 26 Φεβρουαρίου ρωτούσε τα “φιλαράκια του” στο facebook 

Στις 27 Φεβρουαρίου έγινε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα ΜΟΝΟ το προσφυγικό πάλι απών ο Γιώργος Στάμος όπως απών ήταν και πάλι προχτές στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο δηλαδή σε διάστημα λιγότερο του ενός μηνός σε τρία δημοτικά συμβούλια ο Γ. Στάμος ήταν απών για να μην αναφερθούμε στις πολλαπλές απουσίες του όλους τους περασμένους μήνες.

Αλλά όπως είπαμε δεν είναι μόνο ο Γ. Στάμος απλά τον ξεχωρίζουμε γιατί πρώτον είναι αρχηγός παράταξης και δεύτερον οι απουσίες του πολλές.Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,445 προβολές
X
+