Διαβάζουμε την ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου για το κλείσιμο αύριο των σχολείων Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που γράφει:

Εξαιτίας του ολικού παγετού και σε συνδυασμό με την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του COVID-19, Ο Δήμος Παγγαίου με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών αποφασίζει, Αύριο Δευτέρα 24/1/2022 όλες  οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί να παραμείνουν κλειστοί.

Και πραγματικά δεν ξέρω να κλάψω ή να γελάσω , πριν λίγες μέρες και για ένα τριήμερο οι θερμοκρασίες ειδικά τα πρωϊνά, ήταν σταθερές κάτω από το μηδέν, η διασπορά του COVID-19 ήταν ίδια (αν όχι υψηλότερη) αλλά τότε δεν υπήρχε θέμα για την ασφάλεια μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών. Και όλα τα πιο πάνω δεν ήταν τόσα σοβαρά θέματα για να κλείσει τα σχολεία ο Δήμαρχος. Και τα παιδιά την πλήρωσαν. Τί άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα; Μάλλον αφού τα κλείνουν άλλοι να τα κλείσουμε και εμείς, αφού πρωτοβουλίες που θα χαλούσαν την εικόνα “του παραδείσου” που κάποιοι μας πουλούν συνήθως αποφεύγονται.

Ακόμα αντηχεί η φωνή κάποιου της διοίκησης που μου είπε “Λαϊκίζεις” όταν έγραψα το πιο κάτω:

26
0
X
+
error: Content is protected !!