Δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα και μηνύματα που λαμβάνουμε από γονείς, δασκάλους και καθηγητές και εργαζόμενους με το ερώτημα αν αύριο λειτουργήσουν τα σχολεία δια ζώσης στον Δήμο Παγγαίου;  Σε πολλά μηνύματα δημότες εκφράζουν την απορία τους όπως και την δυσαρέσκεια τους για αυτή την απόφαση. Επίσης κάποιοι εκφράζουν τον θυμό τους για την αντιμετώπιση από πλευράς δήμου επί του θέματος. Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Από νωρίς το μεσημέρι μέσω του center TV ανακοινώθηκε: Ότι με απόφαση του φίλιππου Αναστασιάδη αύριο θα λειτουργήσουν όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης στον Δήμο Παγγαίου:
Αυτό πριν 6 ώρες

Έκτοτε έχουμε λάβει παράπονα και καταγγελίες ότι όσοι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με αρμόδιους του δήμου η απάντηση που έλαβαν ήταν: Δεν γνωρίζουμε  τίποτα , αλλά αφού το είπε ο δήμαρχος στην τηλεόραση έτσι θα είναι !!!!!! 

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται και στα αγαπημένα μέσα της διοίκησης και του δημάρχου Αναστασιάδη δηλαδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης….. αφού ούτε ο Δήμαρχος ο ίδιος ή ο γ. γραμματέας  (που τυγχάνει εκπαιδευτικός),  αντιδήμαρχοι ακόμα και η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, που όλοι αυτοί μέχρι και χτες με αναρτήσεις τους  μας ενημέρωναν ότι τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί κλπ ότι δεν θα λειτουργούσαν σήμερα κανένας τους δεν ανακοινώνει την επαναλειτουργία επίσημα.  Ούτε καν η επίσημη σελίδα του δήμου αναφέρει τίποτα έχει μείνει στο:

Γονείς , μαθητές και εκπαιδευτικοί αναρωτιόνται αν θα πρέπει να μεταβούν ή να στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία αφού διαβάζουν ότι οι περισσότεροι δήμοι στην Α.Μ.Θ όπως Θάσου, Νέστου, Κομοτηνής, Ξάνθης  κ.λ.π. ανακοινώνουν και τονίζουν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν και δεν επιτρέπουν τον εξαερισμό των εσωτερικών χώρων και καθιστούν επικίνδυνη την παραμονή των μαθητών στα σχολεία και κρίνεται απαραίτητη η προστασία των μαθητών και εκπαιδευτικών..

Ως γνωστόν η ΚΥΑ επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων λόγω covid-19 απαιτεί το συχνό άνοιγμα των παραθύρων για τον εξαερισμό των εσωτερικών χώρων.  

Εμείς απλά να πούμε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του Δήμου είναι ορεινό και ότι στη Νικήσιανη η μέση θερμοκρασία σήμερα έφτασε τους 4c και αυτή την στιγμή η θερμοκρασία είναι ήδη -2c. 

7
14
X
+
error: Content is protected !!