Γιατί Βασίλη Ξουλόγη Λάκισες ;

Όπως είναι γνωστό την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκαν 2 συνεχόμενα δημοτικά συμβούλια στον Δήμο Παγγαίου, το ένα ειδική συνεδρίαση με μοναδικά θέματα την Ψήφιση του προϋπολογισμού και την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2018 και μετά ακολούθησε τακτική συνεδρίαση.
Όταν ο Βασίλης Ξουλόγης τελείωσε τον περίπου 30 λεπτών μονόλογο του που εξόργισε τους πάντες (θα εξηγήσουμε σε άλλη ανάρτηση μας), ολοκληρώνοντας λοιπόν ο Βασίλης Ξουλόγης έκανε αυτή την δήλωση:

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Λίγα λεπτά μετά την πιο πάνω δήλωση του Ξουλόγη ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δηλαδή του Βασ. Ξουλόγη ο Κώστας Πετρόπουλος πήρε τον λόγο, έθεσε το θέμα που εδώ και μήνες έχει κάνει πολλούς δημοτικούς συμβούλους να χάσουν τον ύπνο τους δηλαδή την υπόθεση των διμήνων που μετά από την καταγγελία του Ξουλόγη έχει φέρει 54 νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους ενώπιον ανεξέλεγκτων καταστάσεων, ο κ Πετρόπολους δικαστικός υπάλληλος έθεσε το θέμα γιατί την Τρίτη έχει κληθεί στο 5μελές εφετείο Κομοτηνής για την υπόθεση των διμήνων.
Όπως μάθαμε στην συνέχεια για τον ίδιο λόγο (δίμηνα) αλλά και λόγω των νομικών ιδιοτήτων τους ήδη έχουν κλιθεί (άλλες ημερομηνίες) η Κα Δημητρακούδη δικηγόρος και ο Πρόεδρος του Δ.Συμβουλίου Κώστας Γάκης ο οποίος είναι Δικαστικός Επιμελητής.
Επίσης έχουν κλιθεί από τα δικά τους όργανα οι εκπαιδευτικοί: Σταμάτης Ματσάγκος πρώην δημοτικός σύμβουλος του Ξουλόγη και ο σημερινός γενικός γραμματέας του Δήμου και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος (επί Φιλόσογλου) Γιώργος Καλλινικίδης.
Όταν ο κ Πετρόπουλος ολοκλήρωσε τον λόγο πήρε ο Τάσος Ορφανίδης ο οποίος δυστυχώς μίλησε για άλλα θέματα, την ώρα που ο Ορφανίδης μιλούσε ο Βασίλης Ξουλόγης αποχώρησε ξαφνικά και σιωπηλά από την αίθουσα χωρίς να δώσει καμία εξήγηση στο προεδρείο ή στη γραμματεία όπως συνηθίζεται.
Μετά τον Ορφανίδη τον λόγο πήρε η κα Αποστολία Δημητρακούδη η οποία επανέφερε το θέμα των διώξεων και βέβαια μετά ακολούθησε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδης επί του θέματος.
Δείτε λοιπόν το σχετικό ολιγόλεπτο βίντεο με το Ιστορικό της Παρασκευής, το ερώτημα του κ Πετρόπουλου και τις τοποθετήσεις μετά την αποχώρηση Ξουλόγη επί του θέματος της κας Δημητρακούδη και του Δημάρχου Φιλ. Αναστασιάδη.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,259 προβολές
X
+