Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπολίτες του, και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες του τουρισμού, ότι μετά από συνεχείς και επίμονες προσπάθειες, που κατέβαλε όλο το προηγούμενο διάστημα, αποφασίστηκε το άνοιγμα του τελωνείου της Εξοχής από τις 2 ή 3 Ιουλίου, ο οποίος θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση.
Επίσης, γίνονται συντονισμένες ενέργειες να λειτουργήσουν πλέον όλοι οι μεθοριακοί σταθμοί, συμπεριλαμβανομένης και της Νυμφαίας, επί 24ωρου βάσεως.
Όσον αφορά στο τελωνείο της Εξοχής, κατόπιν πληροφόρησης που έλαβε ο Βουλευτής από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, βρίσκεται εκεί ήδη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Σερρών στελεχωμένο με 15 άτομα, προκειμένου να παράσχουν τις προβλεπόμενες από τα υγειονομικά πρωτόκολλα υπηρεσίες τους σε τρεις βάρδιες ανά 24ωρο.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Το αίτημα των ανθρώπων του τουρισμού της ΠΕ Καβάλας και Θάσου γίνεται πραγματικότητα. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας, τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ευχαριστώ τον Υπουργό Τουρισμού, τον Υπουργό Υγείας και τα επιτελεία τους για τις ενέργειες τους.»

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!