Βόμβα! Το φαινόμενο του ντόμινο στην καταγγελία Ξουλόγη.

Τρεις Γενικοί Γραμματείς της Αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης είναι τα νέα θύματα της καταγγελίας Ξουλόγη για τα δίμηνα. Συγκεκριμένα τρεις Γενικοί Γραμματείς οι οποίοι ενέκριναν τις προσλήψεις των διμήνων από το 2011 και ένθεν, οδηγούνται κατηγορούμενοι στα ποινικά δικαστήρια. Οι δίκες τους είναι προγραμματισμένες για τις 25 Ιανουαρίου 2018. Θυμίζουμε ότι μετά την καταγγελία Ξουλόγη 56 δημοτικοί σύμβουλοι οι περισσότεροι της παράταξης Ξουλόγη, όπως και ο ίδιος ο Βασ. Ξουλόγης,  υπεύθυνοι των ΔΕΥΑ Παγγαίου, της Μονομετοχικής Α.Ε. του Δήμου, του Νομικού Προσώπου Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ. υπάλληλοι του Δήμου και τώρα 3 Γ.Γ. της αποκεντρωμένης οδηγούνται στα δικαστήρια με τον φόβο πολλών σοβαρών κυρώσεων και κανείς ακόμα δεν ξέρει αν το φαινόμενο ντόμινο θα σταματήσει εδώ ή θα έχει συνέχεια και επιπτώσεις στους επιτρόπους και στο ελεγκτικό συνέδριο που ενέκριναν τις προσλήψεις.
Ακούστε τι έλεγε ο Βασ. Ξουλόγης ακριβώς πριν ένα χρόνο όταν είχε πρωτοσκάσει η υπόθεση, τυχαίο; Ή αυτή η υπερασπιστική γραμμή εκτός της αυτοκαταστροφής του Βασ. Ξουλόγη παρασύρει στον Καιάδα και όλους τους άλλους;
Πάγια ήταν η θέση του τέως να επιρρίπτει τις ευθύνες για όλη αυτή την περιπέτεια και να του φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ)  χωρίς να φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι αποκλειστικός φταίχτης είναι ο ίδιος με την αλλοπρόσαλλη καταγγελία που έκανε και τουλάχιστον να ζητήσει έστω μια συγνώμη από τους ανθρώπους που το μόνο “έγκλημα” που έκαναν ήταν να τον στηρίξουν με τις προσλήψεις όταν ήταν δήμαρχος.

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
1,837 προβολές
X
+