Ένα βρέφος από τον Δήμου Παγγαίου είναι το τελευταίο κρούσμα που ανακοινώθηκε νωρίτερα. 

Σήμερα ανακοινώθηκαν 2 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας, το ένα είναι το βρέφος από το Δήμο Παγγαίου και το δεύτερο είναι ο πατέρας της Φοιτήτριας από την Καβάλα που πέτυχε σε ανώτατη σχολή της Θεσσαλονίκης και με την επιστροφή της από Θεσσαλονίκη είχε διαγνωστεί με κορονοϊό στις 12/10. 

Τις τελευταίες μέρες καταγράφεται σταθερή αύξηση κρουσμάτων στην Π.Ε. Καβάλας με τον Δήμο Παγγάιου να κρατά τα πρωτεία αφού εδώ και καιρό σε καθημερινή βάση ανακοινώνεται και από ένα ως δύο κρούσματα.  Και παρόλα αυτά εμείς οι απλοί δημότες εν μέσω πανδημίας συνεχίζουμε να ζούμε και να βλέπουμε την αλαζονεία της δημοτικής αρχής να δίνει το “καλό” παράδειγμα μη χρήση μάσκας. Χτες για μια φορά ακόμα ο Φιλ. Αναστασιάδης εν μέσω κορονοϊο-θύελλάς  συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες του χωρίς να κάνει χρήση μάσκας και μαζί του και αντιδήμαρχος να δίνουν το “καλό” παράδειγμα. 

Εμείς πολλές φορές πχ ΕΔΩ και ΕΔΩ έχουμε απευθυνθεί στον Φίλιππο Αναστασιάδη και του έχουμε γράψει για την Αλαζονεία του και έχπυμε τονίσει: Αν κάποιος θέλει να θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη τότε πρέπει να είναι το παράδειγμα……. και να αναγνωρίζει τις θυσίες των άλλων. Και ότι οι νόμοι, οι κανόνες ισχύουν για όλους.

Σήμερα  ο Ε.Ο.Δ.Υ ανακοίνωσε νέο θλιβερό ρεκόρ 508 κρουσμάτων και για την π.ε. Καβάλας ανακοίνωσε για σήμερα 12 νέα κρούσματα.

   

0
0
X
+
error: Content is protected !!