ΒΑΣΙΛΗ ΞΟΥΛΟΓΗ γιατί έκανες αυτή την καταγγελία και σε τι αποσκοπούσες;

ΒΑΣΙΛΗ ΞΟΥΛΟΓΗ γιατί έκανες αυτή την καταγγελία και σε τι αποσκοπούσες;

Το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής μετά το πόρισμα στις καταγγελίες Ξουλόγη έφερε στην επιφάνεια αλλά και στα φώτα της δημοσιότητας τις συνέπειες που θα υποστούν οι εργαζόμενοι (και οι οικογένειες τους) που προσελήφθησαν με δίμηνα, τις τραγικές συνέπειες που θα υποστούν οι δημοτικοί σύμβουλοι και οικογένειες τους αλλά και ο Δήμος Παγγαίου αν ο Ξουλόγης “δικαιωθεί” στην καταγγελία που έκανε στο το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακ. Θράκης, τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, , το ΑΣΕΠ και τον κ. Εισαγγελέα.
Μια καταγγελία που όπως ειπώθηκε χτες εκδικητική, ανεύθυνη, κακόβουλη με μόνο στόχο να βλάψει τον Φιλ. Αναστασιάδη.
Όσες φορές και αν ρωτήθηκε ο Βασίλης Ξουλόγης από όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων ακόμα και της δικής του αφού και αυτοί θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ΒΑΣΙΛΗ ΞΟΥΛΟΓΗ Γιατί έκανες αυτή την καταγγελία και σε τι αποσκοπούσες Βασίλη Ξουλόγη; Δεν πήραν καμία απάντηση και πλέον ανέδειξε σε τι πολιτικό αποκλεισμό και αδιέξοδο βρίσκετε ο Βασίλης Ξουλόγης από την ομάδα του αφού η υπόθεση έρχεται να προστεθεί στην άστοχη καταγγελία του για το πόθεν έσχες που τους οδήγησε στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Βέβαια αυτή η πράξη του Βασίλη Ξουλόγη θα έχει και Πανελλήνιο αντίκτυπο σε πολλούς δήμους και για αυτό το λόγο την Τετάρτη θα συνεδριάσει η ΚΕΔΚΕ με αυτό θέμα.

Οι συνέπειες αυτής της πράξης του Βασίλη Ξουλόγη σε πρώτη φάση αφού το πόρισμα έκρινε παράνομες τις προσλήψεις σημαίνει όπως τόνισε ο Δήμαρχος ότι οι αυτοί οι εργαζόμενοι την Δευτέρα δεν μπορούν να επιστρέψουν στις εργασίες τους.
Όπως εξήγησε ο Φίλιππος Αναστασιάδης το όλο θέμα πλέον χρίζει πολιτικής λύσης.
Άλλη επίπτωση στους εργαζόμενους είναι ότι αφού κρίθηκαν παράνομοι χάνουν το δικαίωμα που τους προσέφερε ο νόμος περί νομιμοποίησης τους με ότι συνέπεια για το μέλλον αυτών και των οικογενειών τους.

Οι κυρώσεις στους αιρετούς.

Πάνω από 1.500.000€ θα κληθούν να πληρώσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που υπηρέτησαν τις τελευταίες 2 θητείες στο Δήμο Παγγαίου αν “δικαιωθεί” η καταγγελία του Βασίλη Ξουλόγη και από το εισαγγελέα.
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι η αναλογία του ποσού που ξεπερνά το 1.500.000€ είναι πάνω από 1.200.000€ για αυτούς που ήταν δημοτικοί σύμβουλοι της Θητείας Ξουλόγη 2011-2014 και το υπόλοιπο ποσόν περίπου 400.000€ για τα έτη 2015 – 2016 θητείας Φίλιππου Αναστασιάδη αφού στα τρία χρόνια και μισό ο Ξουλόγης προσέλαβε 607 διμηνίτες ενώ ο Φιλ. Αναστασιάδης στα 2,5 χρόνια θητείας του έχει κάνει χρήση μόνο 165 διμηνιτών . Άρα όπως καταλαβαίνετε ποια είναι η δυσχερής θέση αυτών που υπηρέτησαν και τις 2 θητείες. Άνθρωποι όπως ο Κ. Γάκης, Χρ. Μποσμπότης, Φιλ. Αναστασιάδης, Χρ. Πριονίδης, Γ. Θωμάς, Ανδ. Καλλινικίδης, Κ. Πετρόπουλος, Μ. Μαλακόζης, Κρ. Παπανικολάου, Π. Τραγατζόπουλος, Χ. Νέζας έχουν πλέον κάθε λόγο να χάσουν τον ύπνο τους.
Επιπλέον θα υπάρξουν και ποινικές κυρώσεις για παράβαση καθήκοντος, δέσμευση ΑΦΜ κλπ.

Δείτε τα παρακάτω σύντομα βιντεάκια από την διαδικασία

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
5,820 προβολές
X
+