Βαρίδι πλέον ο Ξουλόγης – Παραιτηθείτε κ Ξουλόγη

Ένα ακόμα δημοτικό συμβούλιο που η υπόθεση των διμήνων κυριάρχησε.  Ένα ακόμα δημοτικό συμβούλιο που o Βασ. Ξουλόγης αμετανόητος και προκλητικός δεν δίνει καμία απάντηση στις ερωτήσεις των συναδέλφων του, που πλέον αγωνιούν γιατί και νέες κλήσεις έχουν αρχίσει να έρχονται για απολογίες τους σε θεσμικά και συλλογικά όργανα. 

Χρονικό.

Το δημοτικό συμβούλιο ξεκίνησε με το Δήμαρχο να παίρνει τον λόγο και αφού πρώτα έκανε μια αναφορά στα θλιβερά γεγονότα των πλημμυρών στην Αττική και ζήτησε από τους αντιδημάρχους και γενικά των αιρετών να ανοίξουν τα αυτιά τους και τα μάτια τους σχετικά με ρέματα φρεάτια κλπ ώστε να μην υπάρξουν τέτοιου είδους προβλήματα στον Δήμο μας.
Αμέσως μετά ο Φίλιππος Αναστασιάδης αναφέρθηκε και διάβασε στο σώμα το κείμενο της ανάρτησης στο facebook του Βασίλη Ξουλόγη (είχαμε γράψει σχετικά ΕΔΩ). Στην ανάρτηση αυτή ο Ξουλόγης αποκαλούσε τον Δήμαρχο Παγγαίου  ” Ο Απολύτως Τίποτα” και τον κατηγορούσε ότι άργησε τραγικά για ενέργειες  και ο Ξουλόγης παρουσίαζε  τον εαυτό του σαν το σωτήρα επίλυσης του προβλήματος που εκείνος δημιούργησε. Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδης μετά την ανάγνωση της ανάρτησης ζήτησε από τον Βασίλη Ξουλόγη να  ενημερώσει το σώμα για τις ενέργειες που προβεί ο “σωτήρ” τέως και για τις ενέργειες που ΔΕΝ έκανε ο νυν Δήμαρχος.

Δείτε το σχετικό βίντεο.


 
Αμέσως μετά ένας εμφανώς αιφνιδιασμένος  Β. Ξουλόγης από την κίνηση του Φιλ. Αναστασιάδη πήρε τον λόγο, αιφνιδιασμένος γιατί ο Ξουλόγης έχει συνηθίσει να παίρνει τον λόγο πρώτος και να βγάζει τα λογιδιά του και μετά ή να λακίζει (ΕΔΩ) ή να απαξιοί να απαντήσει. Ο Ξουλόγης όπως θα αντιληφθεί ο καθένας που θα δει το βίντεο, όχι μόνο δεν απάντησε στα δύο ερωτήματα που του τέθηκαν ευθέως  από τον κ. Αναστασιάδη (τι κάνατε εσείς και τι δεν κάναμε εμείς) αλλά ο Ξουλόγης για μια φορά ακόμα εριστικός, προκλητικός προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν  λύση του προβλήματος χωρίς να φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι αυτός είναι το πρόβλημα. Μάλιστα ο Ξουλόγης που τόσους μήνες δεν έχει πάρει την ευθύνη των πράξεων του (καταγγελία) και προσπαθεί εδώ και εκεί να φορτώσει ανεπιτυχώς τις συνέπειες του ολισθήματος του σε άλλους πχ (ΕΔΩ), σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο άλλαξε τακτική και άρχισε επικίνδυνα να φλερτάρει με το κατηγορητήριο και κατά το δοκούν να το “μεταφράζει” και να προδικάζει την συνέχεια, με  αποτέλεσμα αυτή η ανεύθυνη στάση του αλλά και η εν΄γένει στάση του να δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων και από τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Κώστα Γάκη που αναφερόμενος στον Ξουλόγη του είπε ότι στην πολιτική δεν είναι κακό κάποιος να πει ” Συγνώμη έκανα λάθος” και ότι ένα MEA CULPA  από μεριάς του κ Ξουλόγη θα βοήθαγε πολύ στην εξέλιξη της υπόθεσης. Αλλά  και η αντίδραση του Θ. Μπόνου  στα λεγόμενα του Ξουλόγη ήταν έντονη με φράσεις απευθυνόμενος στο Ξουλόγη “τα παιδία παίζει”, Τι μας λέτε εδώ κύριε Ξουλόγη; Αυτοκαταστρεφόμεστε με αυτά που λέτε κλπ. . Δείτε το βίντεο.


 
Μετά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος  Φιλ. Αναστασιάδης που αναφέρθηκε στο πολιτικό αδιέξοδο του Ξουλόγη και ζήτησε από τον Ξουλόγη Α) Να ανακαλέσει την καταγγελία του Β) Την παραίτηση του Γ) Έστω και σήμερα να ζητήσει μια συγνώμη από τους συναδέλφους του. 

Η απάντηση σε όλα αυτά του αμετανόητου Βασ. Ξουλόγη απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδη “Είσαι πολύ μικρός να κάνεις κήρυγμα σε εμένα” Δείτε το βίντεο.

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
4,059 προβολές
X
+