Αγαπητοί αναγνώστες είμαι σίγουρος ότι έχετε καταλάβει όλες αυτές τις μέρες την οργή μου για την αδιαφορία στην υπόθεση της έκρηξης κρουσμάτων στη Νικήσιανη και γύρω περιοχή. Αλλά σήμερα αγανακτώ γιατί πλέον η αδιαφορία ξαφνικά τείνει να γίνει πολιτική θριαμφολογία πολιτικάντη που μας έχει συνηθίσει σε σωρηδόν πολιτική καπηλεία.
Και για το λόγω αυτό θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους με μια γρήγορη εξιστόρηση γεγονότων για να λάμψη η αλήθεια.΄

Ξεκινάμε λοιπόν από το ότι σήμερα είναι 13 Νοεμβρίου και να θυμίσουμε σε όλους ότι τις 5 Νοεμβρίου που μου έγινε γνωστό το πρόβλημα στην Κλινική της Νικήσιανης και στις 6 Νοεμβρίου που μου έγινε γνωστό το θέμα με τον γάμο άρχισα να γράφω.
έκτοτε δεν σταμάτησα να γράφω για αυτό το πρόβλημα  και την ανάγκη παρουσίας του ΕΟΔΥ στην περιοχή μας, δυστυχώς χωρίς να ιδρώσει το αυτί κανενός μα κανενός.

Στις 11/11 και σε διάστημα λιγότερο της μίας βδομάδας επειδή γινόμασταν μάρτυρες ότι η κατάσταση στη Νικήσιανη έχει ξεφύγει γράψαμε το άρθρο με τον τίτλο :
Η ΝΙΚΗΣΙΑΝΗ εκπέμπει SOS μπας και κάποιος θα φιλοτιμηθεί και δείξει το πρέπον ενδιαφέρον, αφού από τα 10-20 κρούσματα που μιλάγαμε πριν 5-6 μέρες τώρα κάναμε λόγο για τριψήφιο αριθμό.

 

Ο πρώτος άνθρωπός που έδειξε ενδιαφέρον και με κάλεσε στο τηλέφωνο ήταν η βουλευτής της Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου και με ρώτησε λεπτομέρειες γιατί όπως μου εξήγησε την ημέρα εκείνη θα κατέθετε επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα  των τεστ και ιχνηλάτησης στο Ν. Καβάλας και ήθελε να προσθέσει και την περιοχή μας αφού υπήρχε το πρόβλημα όπως και έκανε.

Χτες το μεσημέρι όσοι μας διαβάζεται καταλάβατε την έκρηξη θυμού  μου που οφειλόταν στις δηλώσεις αντιδημάρχου του Δήμου Παγγαίου.

Αυτή η έκρηξη μάλλον κέντρισε το ενδιαφέρον του Βουλευτή της Ν.Δ. Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη  και με κάλεσε στο τηλέφωνο νωρίς το απόγευμα, μετά τον διάλογο μας και αφού με διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν γνώστης ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει στη Νικήσιανη, με διαβεβαίωσε όχι μάλλον μου έδωσε την υπόσχεση ότι θα επιλυθεί του θέματος. Πράγματι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μερικών λεπτών με ξανακάλεσε και με ενημέρωσε ότι μίλησε με τον κον Χαρδαλιά  ο οποίος έθεσε δύο παραμέτρους πριν κατατεθεί το αίτημα στον Ε.ΟΔ.Υ. ώστε να προωθηθεί άμεσα αφού σε πολλές περιοχές υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και ο Ε.Ο.Δ.Υ. πιέζεται ασφυκτικά.

Η πρώτη παράμετρος  ήταν αφού  τα rapid test δεν καταχωρούνται και δεν προσμετρούνται   από το Ε.ΟΔ.Υ,  ο Ε.Ο.Δ.Υ. δεν είχε επίγνωση του προβλήματος και χρειαζόταν κάποιου είδους διαβεβαίωση για το μέγεθος του προβλήματος και ότι δεν ήταν απλά μια φήμη, δηλαδή ήθελαν κάποια στοιχεία. Διαδικασία που χρειάστηκε τηλεφωνήματα και χρόνο. Τηλεφωνήματα του Γ. Πασχαλίδη και του υποφαινόμενου και την ανάμειξη τοπικών και μη επιστημόνων, νομίατρου κλπ. ακόμα και τηλέφωνα  σε δημότες ώστε να επιβεβαιωθεί το μέγεθος και η συλλογή των στοιχείων.

Η δεύτερη παράμετρος ήταν να “εξασφαλιστεί”  όσο δυνατόν είναι αυτό στο εφικτό, ότι αν έρθει μονάδα η τοπική κοινωνία θα ανταποκριθεί και θα προσέλθει για τεστ. Γιατί υπάρχει η εμπειρία και του Ε.Ο.Δ.Υ  ότι σε κάποιες μικρές κοινωνίες δεν εμφανίζεται ο κόσμος στα τεστ, βεβαία και αυτό χρειάστηκε τηλέφωνα και επαφές. 

Αμέσως μετά από αυτές τις χρονοβόρες ενέργειες χτες και σήμερα και μετά την συλλογή των στοιχείων, νωρίτερα σήμερα κατατέθηκε και εγγράφως το αίτημα.

Εμείς το πρωί στο άρθρο μας ΕΔΩ είχαμε γράψει ταπεινά και σεμνά:

Για τη Νικήσιανη αγωνία! Τα λέω μέρες και χαίρομαι που πρόσφατα κάποιοι ενδιαφέρθηκαν και ασχολήθηκαν και ελπίζω να υπάρξουν αποτελέσματα σύντομα …….

Και να ξάφνου το μεσημέρι ακούμε και βλέπουμε τον Μακάριο Λαζαρίδη από την άνεση του σπιτιού του να αναγγέλλει παρέμβαση του για κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Νικήσιανη και να μας πέφτουν τα μαλλιά. 

Ο βουλευτής γνωστός με το κατόπιν ενεργειών μου, με την αχόρταγη τάση να οικειοποιηθεί επιτυχίες άλλων λόγω έλλειψης τοπικού υπόβαθρου & έργου , έχει πολλάκις δημιουργήσει προβλήματα αλλά και την αγανάκτηση σε φίλους, σε συναδέλφους του, σε συνπολιτευόμενους βουλευτές, σε ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, φορέων και ιδρυμάτων. Ακόμα και στη ΝΟΔΕ  Καβάλας και βέβαια σε βουλευτές των άλλων κομμάτων.  Κοινώς ο άνθρωπός δεν παίζεται. Άποψη μου ότι ο άνθρωπος εκπροσωπεί ότι πιο αναχρονιστικό, σιχαμερό και γλοιώδες πολιτικού τύπου Γκρούεζα.

Έχουμε βαρεθεί να απαριθμούμε τις γκάφες του , τα παραμύθια του, τις υποσχέσεις που μοιράζει σαν στραγάλια, τα παπαγαλάκια του στο f.b. και και και.

Λοιπόν Λαζαρίδη που δεν έχεις καμία συναίσθηση των πράξεων σου και των λόγων σου σαν τυμβωρύχος μόνο και μόνο να προβληθείς  και να αρπάξεις κανένα ψηφουλάκι άκου.

Ντροπή  ο κορονόϊός και οι ζωές των ανθρώπων της Νικήσιανης και γενικότερα, δεν είναι Α.Τ.Μ. και δεν είναι αντικείμενα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης από μέρους σου.

Ακουστέ το βίντεο 

Για πες μας Γκρούεζα του 2020 που ήσουν τόσες μέρες, που ήσουν όταν τα κρούσματα ήταν 5 ή 10 ή 20 ή 30 ή 40 ή 50 ή 60 ή 70 ή ή ή ή ; Εμφανίστηκες όλως τυχαίως και το παίζεις σωτήρας όταν όλοι οι άλλοι έκαναν την δουλεία και έτρεξαν, και εσύ θες να πάρεις την δόξα όπως πάντα με ένα κατόπιν από παρέμβαση μου.

Εύχομαι κανένας άνθρωπός της Νικήσιανης να υποφέρει ή να χάσει την μάχη,  γιατί ΕΣΥ προσωπικά σαν τοπικός βουλευτής άργησες πολύ και έφτασες τελευταίος και άχρηστος. Καμία συναίσθηση δεν έχεις για το τι λες, αν είχες τότε θα καταλάβαινες ότι με αυτά προσβάλεις τους πάντες, τους θεσμούς, την κυβέρνηση σου. Και πάνω από όλα τον εαυτό σου αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει.

Μας το παίζεις τόσο μέγιστος και μας λες ότι το μόνο που χρειαζόταν  ήταν να σηκώσεις το τηλέφωνο και να πάρεις τον Αρκουμενέα και λύθηκε το πρόβλημα. Τότε ρε ……….. γιατί δεν σήκωνες το γ@μ#μένο τηλέφωνο μέρες τώρα και τα κρούσματα γινόντουσαν 10-20-30-40-80-100; κρούσματα σε κάτι που σκοτώνει!

Κάνεις την κυβέρνηση να φαίνεται καφενείο ή μήπως είναι; Μας λες ούτε πολύ ή λίγο ότι ένας βουλευτής και μάλιστα τριτοκλασάτος σηκώνει το τηλέφωνο και κάνει κουμάντα χωρίς πρωτόκολλα, αιτήσεις κλπ εν μέσω πανδημίας για το που θα πάνε οι μονάδες, στο πόδι τις βγάζουν τις προτεραιότητες εκεί στον Ε.Ο.Δ.Υ. ?

Μακάριε αυτό δεν είναι ακόμα ένα ρουσφετάκι για την γειτόνισσα, το θέμα είναι ζωής και θανάτου ακόμα και νέων ανθρώπων και εσύ το ευτελίζεις.
Αντί να σκύψεις το κεφάλι γιατί οι ευθύνες σας είναι τεράστιες για το χάσιμο της μπάλας που οδηγεί τον κόσμο στον πόνο και στον θάνατο εσύ με ψέματα ως καλός τυμβωρύχος θέλεις να βγάλεις κέρδος ψηφουλάκια.  Ντροπή ανθρωπάκο …..

Υ.Γ. Αν θες να είσαι χρήσιμος σε κάτι Μακάριε Λαζαρίδη μάθε (αν δεν ξέρεις) και πες μας γιατί η υπόθεση της κλινικής στη Νικήσιανη που μετρά 45 κρούσματα, 4-5 ηλικιωμένου σοβαρά και 1 θάνατο, γιατί έγινε γαργάρα; Το email μας είναι paggaionet@gmail.com θα περιμένω

0
0
X
+
error: Content is protected !!