Αύριο η δίκη Ξουλόγη για το Αρσενικό της Νικήσιανης

Μετά από τρεις αναβολές αύριο είναι προγραμματισμένη η δίκη Ξουλόγη για την γνωστή υπόθεση του αρσενικού στη Νικήσιανη, Γεωργιανή και Αγ. Χριστόφορο. Η κατηγορία είναι η κατά εξακολούθηση έκθεση δημοτών σε κίνδυνο, αφού δεν προέβη στις κατάλληλες ενέργειες προφύλαξης και επειδή παρά την απαγόρευση χρήσης του νερού από της διεύθυνσης υγείας προέτρεπε μέσα από δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους κατοίκους να καταναλώνουν άφοβα το καρκινογόνο νερό.
Η δίκη αναμένεται με αγωνία από τους κατοίκους της Νικήσιανης και ελπίζουμε μην υπάρξει νέα πρόφαση για την αναβολή της δίκης αφού αύριο είναι προγραμματισμένες να γίνουν κατά συγχώνευση οι διαφορετικέ δίκες με κατηγορούμενο τον Βασίλη Ξουλόγη για την υπόθεση του αρσενικού στη Νικήσιανη, στη μια κατήγορος είναι ο πρώην δήμαρχος Παγγαίου Παράσχος Σιμούδης και στην άλλη ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Νικήσιανης Φραγκίσκος Σοφτάς.
Θυμίζουμε ότι ήδη και οι δυο δίκες έχουν πάρει αναβολή από τρεις φορές, τον Οκτώβριο του 2016 αναβολή ζήτησε και πήρε ο Βασίλης Ξουλόγης δηλώνοντας τότε μη προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει το κατηγορητήριο.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,200 προβολές
X
+