Αχ Παναγίτσα μου πως καταντήσαμε έτσι.

Κάποτε “κάποιος” είχε πει για την Ελλάδα “Ζούμε σε ένα απέραντο φρενοκομείο”. Μάλιστα ο “κάποιος” αυτός καταγόταν από διπλανό χωριό. Αλήθεια εμείς οι κάτοικοι της Νικήσιανης που να πούμε ότι ζούμε;

15 Αυγούστου 2018 αύριο και το χωριό μας γιορτάζει. Σήμερα παραμονή και εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες πιστοί θα προσέλθουν να εκκλησιαστούν και να τιμήσουν την περιφορά και η Νικήσιανη θα ξεγυμνώσει την εγκατάλειψη και την Μιζέρια της. Το πάλε ποτέ Κεφαλοχώρι Νικήσιανη του δήμου Παγγαίου που επί 15 μέρες του Αυγούστου στολισμένη είχε εκδηλώσεις, πλέον δεν έχει ούτε μία, τα μαγαζιά της πλέον άδεια και ξενοίκιαστα αλλά με τους απανταχού Νικησιανότες έστω για λίγες μέρες του Αυγούστου να έρχονται στην “Πατρίδα”. Και τι αντικρίζουν αυτοί οι άνθρωποι πέρα από τα πιο πάνω αποτελέσματα της κρίσης. Αντικρίζουν την παντελή εγκατάλειψη των χωριών μας από την διοίκηση. Δεν θα μιλήσουμε πλέον για τους κάκιστους δρόμους, για τα ξεχαρβαλωμένα καλντερίμια, παρτέρια, κάγκελα και τέλος πάντων αυτά που θέλουν χρήμα , χέρια κλπ. Θα μιλήσουμε για το πιο απλό το κούρεμα των χόρτων έστω στους δύο κεντρικούς δρόμους της Νικήσιανης, ούτε καν για όλους τους κοινόχρηστους χώρους, μόνο για δύο κεντρικούς δρόμους μια άνοδο και μια κάθοδο. Ντροπή μια τέτοια μέρα γιορτής έστω για τα μάτια των “επισκεπτών” μας ο δήμος να μην μεριμνήσει για το κόψιμο των χόρτων. Πήξαμε στα φίδια αλλά και στις δικαιολογίες, δεν υπάρχουν λεφτά , δεν υπάρχουν χέρια…… Κουραφέξαλα λέω εγώ 35.000€ DALARAS και πόσα χέρια και για πόσες μέρες κούρευαν, καθάριζαν, κουβάλαγαν, έστηναν καρέκλες, ξέστηναν, ξανακαθάριζαν την Ανακτορούπολη για τον Νταλάρας.
Προγραμματισμός, μεράκι και ισονομία δεν υπάρχει, τα “λίγα” χέρια έχουν πέσει όλα στην Ελευθερούπολη, Παραλιακή ζώνη Ν. Ηρακλείτσα, Ν. Πέραμο, Κάριανη, Τούζλα και για τα υπόλοιπα 30 χωριά του Δήμου έχει ο Θεός και η Παναγία.

Όσο για το φρενοκομείο ο σημερινός δήμαρχος μας λέει δεν έχω χέρια…… και δε είχα ένα εργάτη να στείλω να κουρέψει και ο προηγούμενος έβαζε τους εργάτες τον Νοέμβριο με μηδέν βαθμούς Οc να κουρεύουν ανύπαρκτα χόρτα και τώρα 15 Αυγούστου μας τρώνε τα φίδια……

Θαυμάστε στις πιο κάτω φωτογραφίες την εικόνα της σημερινής εορτάζουσας Νικήσιανης.

Δύο μόνο κεντρικοί δρόμοι μια Άνοδος και μια κάθοδος, αλήθεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ;;; ούτε ένα κουρεματάκι;;;;;

Άνοδος 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κάθοδος 

Και να και το βίντεο του απέραντου φρενοκομείου με το όνομα Δήμος Παγγαίου. Και οι πάνω φωτογραφίες και το βίντεο είναι στην ίδια κάθοδο της Νικήσιανης.

Σήμερα κάποιοι από τους πιο πάνω “επισήμους” θα έρθουν για να φωτογραφηθούν στην Εκκλησία μας και περιφορά, ας κάνουν τον κόπο να ρίξουν μια ματιά δεξιά και αριστερά να θαυμάσουν τα έργα τους.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,495 προβολές
X
+