Αυτή την Κυριακή “Παπαχρηστίδειος Δρόμος ” Ελευθερούπολη

Έναν ακόμα θεσμό φιλοδοξεί ο Δήμος Παγγαίου να θεσμοθετήσει αυτή την Κυριακή. Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που θα λάβει χώρα στην Ελευθερούπολη την Κυριακή 4 Μαρτίου. Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΚ και τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ο Δήμος Παγγαίου διοργανώνει προς τιμήν του ευεργέτη της Ελευθερούπολης Φρίξου Παπαχρηστίδη αγώνες δρόμου με την ονομασία «Παπαχρηστίδειος δρόμος». Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο αγώνες δρόμου ο ένας 5000 μέτρων και θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ από τον χώρο του Δημοτικού Πάρκινγκ και ο δεύτερος 1000 μέτρων με ώρα εκκίνησης 11.45 π.μ. Οι διαδρομές που θα καλύψουν οι αθλητές που περνούν από τους δρόμους και τις πανέμορφες γειτονιές της Ελευθερούπολης είναι:

Για την συμμετοχή υποχρεωτική προϋπόθεση είναι πιστοποιητικό υγείας, δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση και οι εγγραφές συμμετοχής μπορούν να γίνουν στον χώρο του αγώνα μια (1) ώρα πριν το αγώνα ή ηλεκτρονικά στο mail: drakouk1965@gmail.com.

Κυκλοφοριακές Παρεμβάσεις 

Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, σταδιακά ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων, κατά τις ώρες 10.45-14.00 της 04-03-2018, για τη διεξαγωγή των αγώνων στις  οδούς της Ελευθερούπολης-Καβάλας:
Φρίξου Παπαχρηστίδη, στο τμήμα της από την οδό Ελ.Βενιζέλου μέχρι Ανδριανουπόλεως, καθώς και στη συμβολή της με την οδό Αθηνών.
Εθνικής Αντιστάσεως, στη συμβολή της με την οδό Μαυρομιχάλη.
Κ.Καραμανλή, στη συμβολή της με την οδό Φουστέρη.
Εγνατίας, Νίκης, Αγιάσματος, Ελλησπόντου, Ανδριανουπόλεως, Σουλίου, Αθ.Διάκου, Δούκα, Παπανικολή, Μαυρομιχάλη, Αθηνών, Κολοκοτρώνη και Βοσπόρου.
Ελ.Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Νίκης μέχρι Φρίξου Παπαχρηστίδη.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,290 προβολές
X
+