Τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα από 28/1/2019 δέχομαι μια επίθεση ανευ προηγουμένου από συγκεκριμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να αποκλεισθώ από τα βουλευτικά ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας με
κατασκευασμένα πρωτοσέλιδα τα οποία προωθούνται στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα η επίθεση ξεκίνησε από την παρουσία μου σε μια κοπή πίτας ενός υποψηφίου Δημάρχου και γι΄αυτό το λόγο θα έπρεπε κατά την κρίση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου να αποκλεισθώ από τα ψηφοδέλτια της Νέας
Δημοκρατίας.
Απο την Παρασκευή 1/2/2019, τα συγκεκριμένα ΜΜΕ με δημοσιεύματα και ραδιοφωνικές εκπομπές με  xαρακτηρίζουν ως ρατσιστή και ως έχοντα ακροδεξιές αντιλήψεις διότι δήθεν δήλωσα, κατά την παρουσία μου στην εκδήλωση (κοπή της βασιλόπιτας) της Ομοσπονδίας Εμποροεπαγγελματιών, ότι δεν θα επιτρέψω να σπουδάζουν παιδιά προσφύγων. Η δήλωση αυτή δεν έγινε από εμένα ποτέ, καθώς αυτό το οποίο ανέφερα ήταν ότι σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, δεν μπορεί κανείς να εγγραφεί στις σχολές ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ εάν δεν έχει απολυτήριο Α΄Λυκείου.
Ποτέ μου δεν απέκλεισα κανέναν από τις σπουδές του, απλώς πρέπει να εφαρμόσω τα ισχύοντα. Αλλωστε αυτή την στιγμή στις ανωτέρω σχολές της Καβάλας ήδη φοιτούν σπουδαστές με διαφορετική καταγωγή και δεν αποκλείστηκε ποτέ κανένας από εμένα, εφόσον είχε τα απαραίτητα τυπικά προσόντα, ούτε έχει δεχθεί κάποια ρατσιστική συμπεριφορά. Η συμπεριφορά αυτή δεν προσιδιάζει στον χαρακτήρα μου, ο οποίος είναι γνωστός στον Ν.Καβάλας και ο δε χαρακτηρισμός που μου αποδίδεται με προσβάλει ως άνθρωπο, ως οικογενειάρχη, ως εκπαιδευτικό και ως πολιτικό.
Η αλήθεια των λεγομένων μου προκύπτει και από τις ραδιοφωνικές αναφορές των παρακάτω αναφερομένων κυρίων , οι οποίοι ήταν παρόντες στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Εμποροεπαγγελματιών και ευθαρσώς και ανευ προτροπής μου δήλωσαν ότι καμία ρατσιστική αναφορά δεν υπήρξε από μέρους μου.
Παραθέτω τον κατάλογο των αυτήκοων μαρτύρων, τους οποίους και ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου:
1.Κωνσταντίνος Σιμιτσής, υποψήφιος περιφερειάρχης
2.Παναγιωτίδης Γιάννης Πρόεδρος Ομοσπονδίας και Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου 3.Δημητριος Καζανίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας (ΣυνδυασμόςΤσανάκα)
4.Βουδούρης Ιωάννης, Πρόδερος Μηχανοτεχνιτων Ν. Καβάλας
5.Μάκης Δημητριάδης, Αντίπρόεδρος Ξυλουργών Ν.
6.Μουριάδης Θεόδωρος, υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας
7.Μουρτασάγκας Νικόλαος, Δημοτικός σύμβουλος (Συνδυασμός Βέρρου).
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ΝΟΔΕ Καβάλας, ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ.
Δράκο Χαράλαμπο και τη κ. Στέλλα Παπαδοπούλου για τη στήριξη τους.

Μετά από όλα τα ανωτέρω είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ποιες ήταν οι προθέσεις των συγκεκριμένων ατόμων , ποια συμφέροντα εξυπηρετούν και για πoιό λόγο έγινε αυτή η εκστρατεία εις βάρος μου .Βέβαια επιφυλάσσομαι όλων των δικαιωμάτων μου για τα περαιτέρω.

Μετά τιμής
Ιωάννης Πασχαλίδης
π.Βουλευτής Ν.Δημοκρατίας

0
0
X
+
error: Content is protected !!