Αρνούμαι να αφήσω μια φήμη να αναστατώνει την ζωή μου και των άλλων. Μάλιστα όταν αυτή η φήμη έχει διαψευσθεί από τους πιο υπεύθυνους. Μια ανυπόστατη φήμη μέσα σε άλλες τόσες πολλές που κυκλοφορούν κάποιοι φαίνεται αποφάσισαν να την καλλιεργήσουν και ίσως να την βρήκαν χρήσιμη προς εκμετάλλευση.

Είναι αυτονόητο ότι κανένας αιρετός ή δημότης Παγγαίου να θέλει ένα hot spot στην Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας. Είναι αδιανόητο κάποιος νοήμων να πάει να βάλει το κέντρο φιλοξενίας στην Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας.

Η Αλάνα είναι μια αόρατη ανυπόστατη φήμη. Αλλά υπαρκτή και πρόσφατη ήταν η σκέψη κάποιων για φιλοξενία προσφύγων στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ν. Περάμου. Ο δήμαρχος δηλώνει ότι πλέον δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις μετά από ενέργειες του και ενέργειες Υπουργού. VIDEO

Στην περίπτωση που ο δήμος Παγγαίου κλιθεί να φιλοξενήσει το μερίδιο που του αναλογεί σε αυτή την προσφυγική κρίση σίγουρα δεν θα επιτρέψει και προφανώς δεν θα διαλέξει στο Παγγαίο των 698 km², με τα ατελείωτα χιλιόμετρα παραλίας και με ένα βουνό με ύψος 1.956 μέτρα το κέντρο φιλοξενίας να γίνει στην Αλάνα ή στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου ή…. ή…..

Όλοι σίγουρα έχουμε ακούσει κάποια φήμη για εγκατάσταση προσφύγων στον οικισμό μας, δεν τις διαδίδω. Έχω γίνει αποδέκτης για τάχα “έσω” πληροφοριών για όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου , μόνο για τον πρώην δήμο Παγγαίου τα σενάρια που έχω ακούσει είναι ήδη τρία…… Δεν θα σας τα πω, ανοησίες. Αλλά στα χωριά μας ακούγονται και δυστυχώς κάποιοι εκμεταλλεύονται την συγκυρία και με υπερβολή και ανοησίες διχάζουν και σκορπίζουν ηθελημένα μίσος και φόβο.

Αρνούμαι πλέον η φήμη να γίνει ο φόβος μου.

0
0
X
+
error: Content is protected !!