Από την Δράμα στο Παλαιοχώρι με ποδήλατα για Κάστανα και κρασάκι.

Από την Δράμα στο Παλαιοχώρι με ποδήλατα για Κάστανα και κρασάκι.

Μαθαίνουμε ότι οι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ – FRIENDS OF ECOLOGICAL SOCIETY OF DRAMA και Πρωτοβουλία Πεζών Ποδηλατών Δράμας διοργανώνουν ποδηλατοπορεία την Κυριακή 30 Οκτωβρίου από την πόλη της Δράμας στο Καστανόδασος στο Παλαιοχώρι για την γιορτή του κάστανου.

Η ανακοίνωση από τους Φίλους της Οικολογικής Κίνησης και την Πρωτοβουλία Πεζών Ποδηλατών αναφέρει.
thumbnail_%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1_%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85_2_1Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου καβαλάμε τα ποδήλατά μας και πάμε στο Παλαιοχώρι, όπου γιορτάζεται η Γιορτή κάστανου. Θα πιούμε κρασάκι και θα φάμε κάστανα, που προσφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Η διαδρομή είναι λίγο πιο «ζόρικη» από αυτές που έχουμε ως τώρα πραγματοποιήσει, γι αυτό θα συναντηθούμε νωρίς 8.00 πμ στην Πλατεία της Δράμας για να αναχωρήσουμε στις 8.30. Καλό θα ήταν να έχουμε ελέγξει τα ποδήλατά μας και να είμαστε εφοδιασμένοι με τα ανάλογα.
Κύριακή 30/10 ΦΥΓΑΜΕ…. γιατί αυτήν την εποχή …. σαντα ΚΑΣΤΑΝΑ δεν έχει!!!
Βγαίνουμε με το ποδήλατό μας για να:– «ψήσουμε» και άλλους να πάρουν το ποδήλατό τους και να αρχίσουν να το κυκλοφορούν ή αν δεν έχουν να πάρουν ένα– να δώσουμε το παράδειγμα στα παιδιά της κίνησης με το ποδήλατο και να τους αποδείξουμε ότι το ποδήλατο δεν είναι μόνο παιχνίδι, αλλά ένα μέσο μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας που αξίζει να το αγαπήσουμε και να το χρησιμοποιούμε όποιας ηλικίας και αν είμαστεΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι στις εκδρομές και στις ποδηλατοπορείες δεν κάνουμε αγώνες, δεν διαγωνιζόμαστε ποιος θα φτάσει πρώτος κάπου, αλλά πηγαίνουμε σαν μια ομάδα, βοηθούμε όποιον ή όποια έχει κάποιο πρόβλημα και δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του πίσω!!!!!Διοργάνωση ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ – FRIENDS OF ECOLOGICAL SOCIETY OF DRAMA και Πρωτοβουλία Πεζών Ποδηλατών ΔράμαςΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Η ποδηλατοπορεία είναι για συμμετέχοντες άνω των 14 ετών, μικρότεροι πρέπει να συνοδεύονται.

Να έχετε μαζί σας τον απαραίτητα εξοπλισμό, κράνος, ανοιχτόχρωμο ρουχισμό, φωσφορούχο γιλέκο, νερό, ανταλλακτική σαμπρέλα.

Σας παρακαλούμε να κάνετε έναν έλεγχο στα ποδήλατά σας από πριν (αέρα στα ελαστικά, φρένα, ταχύτητες ρύθμιση σέλας) ώστε να μειώσουμε εξαρχής τις πιθανότητες να μας συμβεί κάτι αναπάντεχο στη διαδρομή.

Στην ποδηλατοπορεία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε αγαπά την ποδηλασία, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης, τύπο ποδηλάτου. Ο κάθε συμμετέχων είναι κύριος υπεύθυνος του εαυτού του και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την προσωπική του ασφάλεια. Παρόλα αυτά σας παρακαλούμε θερμά για τη δική σας ασφάλεια και για την αποφυγή ατυχήματος-τραυματισμού να έχετε πάντα κράνος και φωσφορούχο γιλέκοΚυριακάτικη Εκδρομή με ποδήλατα

Επίσης μαθαίνουμε μέσα από την σελίδα του κ Τρ. Αράπογλου ότι για μια φορά ακόμα εθελοντές τις προηγούμενες μέρες μαζεύουν κάστανα για την εκδήλωση της Κυριακής, θυμίζουμε ότι μέχρι πριν δύο Χρόνια ο δήμος Παγγαίου προμηθευόταν  εξ ολοκλήρου κάστανα  για τις εκδηλώσεις από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,672 προβολές
X
+