Θεωρούμε ότι η εκδήλωση μας ήταν επιτυχημένη γιατί έβαλε το ζήτημα στις πραγματικές του διαστάσεις σαν θέμα συζήτησης στα ΜΜΕ του νόμου αλλά και σε όλο τον Δήμο Παγγαίου.
Μας στεναχώρησε η απουσία του Δημάρχου Παγγαίου και της πλειοψηφίας του Δημ. συμβουλίου που δεν ήρθαν ούτε για λίγα λεπτά εκεί. Το ψήφισμα που έβγαλαν δεν φτιάνει. Ο Δήμος έπρεπε λόγω του θεσμικού του χαρακτήρα να ηγείται των διαμαρτυριών, όπως έκανε σε άλλες περιπτώσεις. 
Τέλος μας ενόχλησε
η περίεργη συμπεριφορά του βουλευτή Μακαρίου Λαζαρίδη που την ώρα της εκδήλωσης γύριζε μέσα στην Ελευθερούπολη και δεν πέρασε ούτε για μένα λεπτό να μας πει τι έκανε για το θέμα , όπως έκαναν οι συνάδελφοί του Πασχαλίδης και Ελευθεριάδου.
Θα συνεχίσουμε με κλιμάκωση της διαμαρτυρίας μας την άλλη εβδομάδα. Με επιστροφή των μηχανημάτων για κάρτες και απόσυρση καταθέσεων και κλείσιμο λογαριασμών. Θα ενημερώσουμε για το πώς και το πότε ανάλογα με τις εξελίξεις.
Το θέμα θα παραμείνει ζωντανό μέχρι να ανακληθεί η απόφαση.

Εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια Τους επαγγελματίες Αγγελόπουλο Γιώργο ( έδωσε μικροφωνική δωρεάν),το κομμωτήριο Τσομπανίδου ( μας έδωσε ρεύμα για να λειτουργήσουμε την μικροφωνική, Καφέ Σινάτρα( μας έδωσε καθίσματα για να τοποθετήσουμε την μικροφωνικη) Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Νίκο Βογιατζη που με βοήθησε στην μεταφορά και το στήσιμο της μικροφωνικής.
Για τον εμπορικό Σύλλογο Ελευθερούπολης
Ο Πρόεδρος
Φώτης Τουφεξής

4
0
X
+
error: Content is protected !!