Η σημερινή απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία δικαιώνει τον ΑΟΚ και υποχρεώνει την Superleague 2 να συμπεριλάβει την ομάδα μας στην κλήρωση της ερχόμενης Τρίτης, είναι η απόλυτη δικαίωση όλων όσων πίστεψαν από την αρχή σ’ αυτόν τον αγώνα. Παράλληλα, αποτελεί μία τεράστια ήττα για τον απαράδεκτο και ανεπαρκή υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος σε σημερινή του παρέμβαση σε τοπικό ραδιόφωνο, και συνεχίζοντας την απαράδεκτη στάση του από βήματος του ελληνικού κοινοβουλίου, εξαπέλυσε επίθεση σε όποιον είχε διαφορετική άποψη από εκείνον.
Όπως τόνισα από την πρώτη στιγμή, ο νόμος είναι σαφέστατος, και έπρεπε να εφαρμοστεί και όχι να ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Ο κ. Αυγενάκης αν και είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του ΑΟΚ, το μόνο που έκανε ήταν να κατηγορεί και να ρίχνει ευθύνες στους ανθρώπους που κράτησαν όρθιο τον ΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Του επιστρέφω πίσω, λοιπόν, όλες τις αλαζονικές του τοποθετήσεις, σύμφωνα με τις οποίες ήταν απόλυτα σίγουρος ότι έχει δίκιο εκείνος και άδικο όλοι οι υπόλοιποι. Δυστυχώς, ο υφυπουργός δοκιμάστηκε και κρίθηκε ανεπαρκής, αφού αφενός μεν έδειξε ότι δεν γνωρίζει το νόμο που ο ίδιος νομοθέτησε, αφετέρου δεν έδειξε καμία διάθεση να αποσαφηνίσει τα νομικά κενά που δημιουργήθηκαν.
Τέλος, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους/ες και φυσικά στο συνάδελφο δικηγόρο Μάκη Κεβρεκάκη, ο οποίος ήταν πρόθυμος να με βοηθήσει στο νομικό σκέλος της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσα, και μέσω αυτής φάνηκε η ένδεια του αρμόδιου υφυπουργού.

Η βουλευτρία Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Τάνια Ελευθεριάδου

1
0
X
+
error: Content is protected !!