Αποχώρηση Ξουλόγη;

Περίεργα σενάρια κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σε δημοσιογραφικούς κύκλους της Καβάλας , σενάρια που φέρνουν το ενδεχόμενο ο Βασ. Ξουλόγης να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίεργα αφού νωρίτερα ακούστηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι τα ονόματα της διαδοχής του, προτάθηκαν από τον ίδιο τον Βασ. Ξουλόγη.

Τα ονόματα  είναι αυτό του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου Γρηγόρη Τιμοσίδη και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Νεστορίδη. Φήμες λένε ότι ο Γρηγόρης Τιμοσίδης ήδη ανακοίνωσε την άρνηση του και έτσι αυτή την στιγμή ακούγεται ως πιθανότητα ο  Παναγιώτης Νεστορίδης δημοσιογράφος που κατάγεται από την Γεωργιανή Δ. Παγγαίου. Ο  Παναγιώτης Νεστορίδης στα νιάτα του υπήρξε μέλος του ΚΚΕ, ανταποκριτής του Ριζοσπάστη στην Καβάλα, μετά πέρασε στον Συνασπισμό και στη συνέχεια στο ΠΑΣΟΚ.  Στις εκλογές του 2007 ήταν υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν εξελέγη. 

Υ.Γ. 

Όλα τα πάνω τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη καθώς εδώ στο δήμο Παγγαίου το πάνω σενάριο μας ακούγεται μακρινό έως επιστημονικής φαντασίας  αφού είναι γνωστό ότι ο Βασ. Ξουλόγης εδώ και καιρό “οργώνει” τον δήμο για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου και πολύ πρόσφατα το περιβάλλον του δήλωνε ικανοποίηση και αισιοδοξία, ειδικότερα μετά και την αθώωση στην Κομοτηνή. Για να δούμε λοιπόν αν αυτά τα σενάρια έχουν κάποια βάση….ή απλά είναι τα πρώτα προεόρτια για να αρχίσουμε να ασχολούμεθα με την παράταξη Ξουλόγη.

Αναμένουμε κάποια ανακοίνωση της Σωστής Επιλογής.

Δημοσίευμα Καβαλιώτικης εφημερίδας σχετικά με τα ανωτέρω ΕΔΩ 

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,606 προβολές
X
+