Αποκεντρωμένη διοίκηση ΑΜΘ προβαίνει σε καταλογισμό στους 56 του Δ. Παγγαίου !

Με κατεπείγον έγγραφο που έφτασε στον Δήμο Παγγαίου από την Αποκεντρωμένη διοίκηση Α.Μ.Θ. ζητούνται στοιχεία και συγκεκριμένα φορολογικά στοιχεία ώστε να προχωρήσουν σε καταλογισμό σε Α.Φ.Μ. των 56 κατηγορουμένων μετά την καταγγελία του Β. Ξουλόγη για τα δίμηνα.

Το έγγραφο της Α..ΑΜΘ  αναφέρει:

Μετά την έκθεση του Επιθεωρητή κ Γεωργίου Μποροδημου ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης διοίκησης Α.Φ.Μ. οφείλει να προβεί κατ΄ εφαρμογή της παρ. 15 του αριθμ…….///…… σε καταλογισμό σε βάρος οργάνων του δήμο σας, λόγω μη νόμιμης πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας  ορισμένου ……//……… Κατόπιν των ανωτέρω και για τις περαιτέρω ενέργειες παρακαλούμε να μας γνωρίσετε  ΑΜΕΣΑ το ΑΦΜ του Δημάρχου και των κάτωθι δημοτικών συμβούλων

Ξουλόγη Βασίλη, Τιμοσίδης Γρηγόριος και ………. ακολουθούν 53 ονόματα.

Ο δήμος Παγγαίου έχει ενημερώσει όλους τους δημοτικούς συμβούλους για  τις εξελίξεις που πλέον στον δήμο διαφαίνονται μάλλον δυσοίωνες, αφού η υπόθεση πρώτον οδηγείτε στα ποινικά δικαστήρια  και κατά δεύτερον η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια  όπως φαίνεται προχωρά σε καταμερισμό των χρεών (πάνω από 1.600.000€) στα ΑΦΜ των 56 δημοτικών συμβούλων.

 

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,497 προβολές
X
+