Απ΄την Σμύρνη έρχομαι Μαγεία !! Βίντεο ολόκληρη η παράσταση

Όσοι βρέθηκαν χτες το βράδυ στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητα Καβάλας «Γεώργιος Παυλίδης» απόλαυσαν μια εκπληκτική Βραδιά. Σχεδόν μια ώρα πριν ξεκινήσει η παράσταση “Απ΄την Σμύρνη έρχομαι” η αίθουσα είχε γεμίσει και κατά την στιγμή της έναρξης καρφίτσα δεν έπεφτε.
Ο Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας πρέπει να νοιώθει μεγάλη υπερηφάνεια για την χτεσινή βραδιά.
Μια παράσταση καλοστημένη, με εκπληκτικά κείμενα του Κυριάκου Λυκουρίνου, που πρόδιδαν πολύ μελέτη και μεγάλη μουσικολογική έρευνα που όπως μάθαμε έγινε από τον ίδιο τον Κυριάκο Λυκουρίνο και τον Σάκη Τσολάκη, όπως και οι ίδιοι είχαν την επιλογή των τραγουδιών.

Εξαιρετική η 50 μελής Χορωδία υπό την διεύθυνση του Απόστολου Αθιανού.
Η παραδοσιακή Ορχήστρα Παγγαιορείτες με διευθυντή Ορχήστρας τον Νίκο Μπογιάρη έξοχη, μια πολύ δεμένη Ορχήστρα που έπαιξε τραγούδια της προ Μικρασιατικής Καταστροφής εποχής και έφτασαν μέχρι και το ρεμπέτικο τραγούδι.
Τραγούδια από τους παιχνιδιατόρους και τις εστουντιαντίνες, τα «Πολιτάκια» και τον Γιοβανίκα, Τον Βαγγέλη Παπάζογλου, τον Πάνο Τούντα, τον Σπύρο Περιστέρη, τον Γιάννη Δραγάτση-Ογδοντάκη, τον Δημήτρη Σέμση, τον Απόστολο Χατζηχρήστο, τον Κώστα Σκαρβέλη, τον Αντώνη Διαμαντίδη-Νταλγκά και τον Κώστα Κοφινιώτη.

Και επειδή τα λόγια είναι φτώχεια, το paggaionet σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτή την υπέροχη βραδιά που μας γέμισε με μνήμες και συγκίνηση.

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
1,878 προβολές
X
+