Την ανησυχία του για την πορεία δύο πολύ σημαντικών έργων που ήδη έχουν δημοπρατηθεί και υποτίθεται ότι βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης.

Το πρώτο μεγάλο έργο αφορά την αντικατάσταση όλου του δικτύου ύδρευσης Αμυγδαλεώνα. Ένα έργο το οποίο άργησε πολύ να ξεκινήσει κι όταν επιτέλους ξεκίνησε… σταμάτησε μετά από λίγες ημέρες!

Όπως μας είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας, οι πρώτες εργασίες ξεκίνησαν μετά από μεγάλη πίεση που ασκήθηκε από τη ΔΕΥΑΚ  στον εργολάβο που κέρδισε το διαγωνισμό. Λίγες μέρες όμως μετά, οι εργασίες σταμάτησαν και σήμερα δεν υπάρχει κανένα συνεργείο στην περιοχή. Ήδη έχει περάσει πολύς καιρός και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα έπρεπε να τοποθετούνται δίκτυα ύδρευσης και να έχει προσχωρήσει το έργο.

Το δεύτερο έργο που έχει «παγώσει» αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Αμυγδαλεώνα, το οποίο δημοπρατήθηκε, αναδείχτηκε εργολάβος αλλά εδώ και μήνες δεν προχωρά.

Πριν από αρκετούς μήνες εμφανίστηκαν κάποια άτομα, έγιναν ορισμένες εργασίες προετοιμασίας αλλά εδώ και αρκετό καιρό δεν υπάρχει κάποια παρουσία συνεργείου μέσα κι έξω από το κλειστό γυμναστήριο.

kavalapoint.

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!