Ανακοίνωση του Paggaionet.gr σχετικά με το Facebook.

Ανακοίνωση του Paggaionet.gr σχετικά με το Facebook.

Αγαπητοί αναγνώστες χτες το πρωί όταν προσπαθήσαμε να επισκεφτούμε την σελίδα μας (paggaionet portal) στο F.B. την βρήκαμε “κλειδωμένη” με την εξεις ανακοίνωση.

Screenshot 2016-02-03 16.13.20

σε επικοινωνία μαζί τους μας ενημέρωσαν ότι πλέον η σελίδα μας δεν μπορεί να φέρει μόνο την ονομασία paggaionet αλλά θα πρέπει να έχει και το όνομα κάποιου φυσικού προσώπου και αν δεν δεχόμαστε τους όρους της κοινότητας σε λίγες μέρες η σελίδα μας και το υλικό που υπήρχε στο Facebook τόσα χρόνια θα χανόντουσαν.

Screenshot 2016-02-04 17.00.51Έτσι λοιπόν μπήκαμε στην διαδικασία και αφού συμπληρώσαμε  την σχετική φόρμα και στείλαμε αντίγραφο της αστυνομικής μας ταυτότητας (πλήρες το φακέλωμα) του ιδιοκτήτη της σελίδας (Φραγκίσκος Σοφτάς)  η σελίδα μας στο F.B. πλέον έχει την ονομασία Francisco Softas (Paggaionet portal) για τους ήδη φίλους της σελίδας δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή ή ενόχληση απλά πλέον θα βλέπουν και το όνομα. Οι δε νέοι φίλοι μας πλέον μπορούν να μας αναζητούν και με την χρήση του ονόματος Paggaionet ή με το πλήρες ονοματεπόνυμο μου.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

 

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,186 προβολές
X
+