Η ανακοίνωση αναβολής της Λευκής Νύχτας από την διοίκηση του Δήμου Παγγαίου σκόρπισε απογοήτευση στους επιχειρηματίες της Πόλης που βλέπουν να χάνεται αυτή την χρονική στιγμή η μεγάλη ευκαιρία ενός event που θα έφερνε έξτρα χρήματα στα ταμεία τους. Από την άλλη απογοήτευση στους χιλιάδες επισκέπτες που περίμεναν μια ακόμα μεγάλη συναυλία συνηθισμένοι από τα μεγάλα ονόματα τα τελευταία χρόνια. Η ανακοίνωση του Δήμου για την ακύρωση που αναφέρει:

Από τον Δήμο Παγγαίου ανακοινώνεται ότι λόγω των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων, και δεδομένου ότι μέχρι 31 Αυγούστου 2019 τα αρμόδια συλλογικά όργανα και υπηρεσίες δεν μπορούν να λάβουν καμία απόφαση πέραν των εκτάκτων και κατεπειγουσών αναγκών, δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της «Λευκής Νύχτας», που είχε προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου 2019, στην Ελευθερούπολη.

Η ανωτέρω ανακοίνωση προβληματίζει και σκορπά ανησυχία και αμφιβολίες και στην Ν. Πέραμο και για την μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στα Κάστρα της Περάμου, που φέτος βλέπουν ότι δεν θα έχουν και την εκδήλωση AIR SEA SHOW Paggaio flying day στην περιοχή τους.

0
0
X
+
error: Content is protected !!