Διασταύρωση Αγ. Χριστοφόρου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο του Νομού Καβάλας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

1.- Από έκδοσης παρούσας και μέχρι νεοτέρας, την υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για παντός είδους και κατηγορίας οχήματα που κινούνται:(α) Στην Εγνατία Οδό, από Α/Κ Αγίου Σίλα μέχρι Σταθμό Διοδίων Μουσθένης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

(β) Στην Επ.Ο Ελευθερούπολης-Σερρών, από Ελευθερούπολη μέχρι Νικήσιανη-Παγγαίου

(γ) Στην Εθνική Οδό Δράμας-Καβάλας, στο ύψος περιμετρικής Κρηνίδων.

(δ) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από Χ/Θ 148,900 (Γέφυρα Αγ.Ανδρέα) μέχρι Α/Κ Παραλίας Οφρυνίου.

2.- Τα Τ.Τ. Καβάλας – Α.Τ. Παγγαίου, κατά λόγο αρμοδιότητας, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους, την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και την Εγνατία Οδό, προβούν σε απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση της παρούσας (λήψη πρόσθετων μέτρων τροχαίας, ενημέρωση οδηγών – υπηρεσιών κ.λπ.).
3.- Οι παραβάτες της παρούσας, η ισχύς της οποίας αρχίζει από τη δημοσίευσή της στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και την υλοποίησή της με την προβλεπόμενη από τον Κ.Ο.Κ. σήμανση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, τιμωρούνται με κράτηση ή πρόστιμο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 του Π.Κ. και των κατά περίπτωση άρθρων του Ν.2696/1999 «Περί Κ.Ο.Κ.», όπως τροπ. με Ν.3542/2007.
κεντρικός Νικήσιανης

Παρά τις προσπάθειες του Δήμου πλέον η Νικήσιανη είναι απροσπέλαστη και σχεδόν αποκλεισμένη αφού ο κεντρικός δρόμος της Γεωργιανής – Νικήσιανης έχει καλυφτεί από παχύ χιόνι. Στη Νικήσιανη το χιόνι σε κάποια σημεία ξεπερνά τα 50cm. Στην Ελευθερούπολη αγώνας για να μείνει ανοιχτός ο δρόμος για το κέντρο Υγείας. Και αν εξαιρέσουμε κεντρικούς  δρόμους στα άλλα Δ. Διαμερίσματα.που ο δήμος το Πολεμά όλοι οι παράδρομοι στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου είναι αδιάβατοι. 

κεντρικός Νικήσιανης

Οι χιονοπτώσεις στον Δήμο Παγγαίου που θα είναι κατά τόπους έντονες προβλέπετε να συνεχιστούν μέχρι αργά το απόγευμα. 

0
0
X
+
error: Content is protected !!