Αλαλούμ επικρατεί με την διεξαγωγή rapid test στους εκπαιδευτικούς και καθαρίστριες των σχολείων που ήδη έχουν ανοίξει στον Δ. Παγγαίου εδώ και τρείς μέρες. Κανένα rapid test δεν έχει πραγματοποιηθεί με αποτέλεσμα η αγανάκτηση και η ανησυχία μεταξύ των εκπαιδευτικών και γονέων να είναι μεγάλη, αφού ήδη έχουμε τα πρώτα κρούσματα σε εκπαιδευτικούς ΕΔΩ και να βλέπουμε σχολεία να ξανακλείνουν και μαθητές και εκπαιδευτικοί με τις οικογένειες τους να μπαίνουν σε ολική καραντίνα και να περνούν νέες αγωνίες.

Πριν 9 μέρες η αντιπολίτευση του δήμου Παγγαίου με επιστολή της τόνιζε την αναγκαιότητα και ζητούσε την διεξαγωγή αυτών των τεστ.

Η αντίδραση της διοίκησης μέσω του αντιδήμαρχου Χρ. Μποσμπότη αλαζονική, πομπώδης και όπως πάντα σε υπερθετικό βαθμό αυταρέσκειας και υπερβολών. Είχαμε γράψει σχετικά (ΕΔΩ). Μεταξύ των άλλων ο κ Μποσπότης έγραφε απευθυνόμενος στον εκπαιδευτικό και δημοτικό σύμβουλο κ. Ανέστη Τσαβδαρίδη.

Ο κ Μποσπότης ζητούσε οι αιτούντες να “παραδεχθούν” μια ακόμα “μεγάλη” μεν αλλά ανύπαρκτη μοναδικότητα. Στα γνωστά πλαίσια υπερβολής και f.b. μάρκετινγκ της διοίκησης, ήθελε να περάσει ψευδώς το μήνυμα ότι ο Δήμος Παγγαίου ήταν ίσως ο μοναδικός σε όλη την χώρα που είχε προμηθευτεί rapid test. Πράγμα που βέβαια δεν ίσχυε αφού δεκάδες αν όχι εκατοντάδες δήμοι είχαν προμηθευτεί καιρό τώρα rapit test για ελέγχους που έκαναν σε δημ. υπαλλήλους, καθαριότητας και ακόμα και για τους δημότες και βέβαια πρόσφατα στους εκπαιδευτικούς. Μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι ο Δήμος Παγγαίου ΑΡΓΗΣΕ ΟΛΕΘΡΙΑ πρώτον να ενδιαφερθεί και δεύτερον να προμηθευτεί τα τεστ. Ο κ Μποσπότης που μάλλον ασπάζεται την Γκεμπελική θεωρία «Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται» δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να περάσει τέτοια μηνύματα: υπερβολής, , τάχα μοναδικότητας, στυλ του είμαστε οι πρώτοι οι καλύτεροι κλπ και μηνύματα κούφιας υπεροχής του δήμου Παγγαίου. Πρόσφατα όταν ΠΟΛΥ καθυστερημένα έγιναν τα rapid test στη Νικήσιανη, που σημειωτέων φρόντισαν άλλοι με βασικό παράγοντα τον Βουλευτή Καβάλας Γ. Πασχαλίδη και όχι ο δήμος Παγγαίου, τότε και πάλι ο κ Μποσπότης είχε καταφύγει σε ψεύδη και υπερβολές αυταρέσκειας και είχαμε γράψει σχετικά ΕΔΩ.

Εν κατακλείδι να πούμε στον κ Μποσμπότη που 9 μέρες πριν, στην πιο πάνω σχόλιο υπονοεί ακόμα και πρόνοια για αθλητικούς συλλόγους όταν και αν αρχίσουν τα πρωταθλήματα και είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος π.χ Α2 μπάσκετ η Γ Εθνική Ποδόσφαιρο. Και δηλώνει ότι η ουσία λοιπόν είναι ότι έγινε η προμήθεια και έτσι έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε πολλές ομάδες δημοτών!!!! Να πούμε λοιπόν στον κ Μποσμπότη ότι τα πολλά παχιά λόγια είναι φτώχεια, ειδικά όταν αφορούν την υγεία ανθρώπων και ειδικότερα παιδιών από ένα θανατηφόρο ιό όπως τον covid 19 , και ότι είναι σημαντικό να γίνονται πράξεις και όχι κούφιες προπαγανδιστικές κοντορομαχίες στο face book.

Η ουσία λοιπόν είναι να γίνουν rapid test όχι τώρα αλλά χτες στους εκπαιδευτικούς, καθαρίστριες και δειγματοληπτικά σε μαθητές όπως ήδη έχουν γίνει ήδη σε εκατοντάδες σχολεία στην Ελλάδα. Οι πρωτιές στις πράξεις και όχι στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα …..

 

49
15
X
+
error: Content is protected !!